• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Ψήφισμα του ΔΣ Κεντρικών Τζουμέρκων για το θάνατο του Παναγιώτη Σκαλτσογιάννη
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψήφισμα του ΔΣ Κεντρικών Τζουμέρκων για το θάνατο του Παναγιώτη Σκαλτσογιάννη

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ

Στο Βουργαρέλι σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00 μ.μ., το Δημοτικό Συμβούλιο Κεντρικών Τζουμέρκων, που συνήλθε σε έκτακτη, «δια περιφοράς, συνεδρίαση με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κεντρικών Τζουμέρκων Χρήστου Χασιάκου, έπειτα από τον πρόωρο και αδόκητο θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου Παναγιώτη Σκαλτσογιάννη, εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα σε ένδειξη πένθους και απόδοσης της πρέπουσας τιμής σε έναν άνθρωπο που με όλες του τις δυνάμεις υπηρέτησε τον τόπο μας.

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
Ο Παναγιώτης Σκαλτσογιάννης γεννήθηκε στην Ανεμορράχη Άρτας το 1954. Υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία και κατόπιν από το 1999 μέχρι σήμερα ασχολήθηκε με τα κοινά ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος στον Δήμο Αθαμανίας και ως επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων.
Ήταν μια ξεχωριστή μορφή, όπως αδιάλειπτα αποδείκνυε όλα τα χρόνια της ενασχόλησής του με την τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν απουσίασε ποτέ από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου όχι μόνο ως φυσική παρουσία αλλά και με τις στοχευμένες και ουσιαστικές τοποθετήσεις του. Ήταν άνθρωπος του διαλόγου και τον χαρακτήριζε η ευγένειά του, η ήρεμη μορφή του και ο σεβασμός με τον οποίο απευθυνόταν στους συνομιλητές του.
Η παρουσία του όμως δεν ήταν συνεχής μόνο εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου. Ήταν πάντα παρών σε όλα τα σημαντικά θέματα των Τζουμέρκων, πάντα με μια ορθολογική πρόταση και πάντα διαθέσιμος να συνδράμει στην επίλυση προβλημάτων και στην προώθηση σημαντικών έργων. Προσέφερε με έργα και με πράξεις.
Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Γιάννα, συγγενείς και φίλους, το χωριό του, την Ανεμορράχη που τόσο αγαπούσε, και τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, στον οποίο η απουσία του αδιαμφισβήτητα θα είναι αισθητή τώρα, αλλά και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Για τους λόγους αυτούς,το Δημοτικό Συμβούλιο Κεντρικών Τζουμέρκων
α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α
Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκ μέρους του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων και όλων των δημοτών
Να τηρηθεί εvός λεπτoύ σιγή στην μvήμη τoυ εκλιπόντος στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου
«Αιωνία του η Μνήμη»

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτινών Γυναικών εύχεται καλά Χριστούγεννα

Κώστας Παππάς

Οι μαθητές Ανακύκλωσαν και βραβεύτηκαν – 25 τόνους χαρτί και 6 τόνους πλαστικό

Κώστας Παππάς

“Παράδοση – Χορός – Τραγούδι” από τον Μ/Φ Σύλλογο “Σκουφάς”

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..