• Home
  • ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
  • Χρήστος Τσιρογιάννης: Τα χωριά και η πόλη μας είναι προστατευμένα: Αντιπλημμυρικά έργα σε Άρτα, Εργατικές Κατοικίες και Αμμότοπο.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρήστος Τσιρογιάννης: Τα χωριά και η πόλη μας είναι προστατευμένα: Αντιπλημμυρικά έργα σε Άρτα, Εργατικές Κατοικίες και Αμμότοπο.

Συνεχίζουμε με νέες μελέτες για αντιπλημμυρικά έργα και στην Γραμμενίτσα .
Ακόμη μια πρόταση 3 εκ. για κατασκευή Δικτύου Αποχέτευσης Ομβρίων Οικισμού Αμπελίων Αμμοτόπου.
Ένα ακόμη έργο για κατασκευή Δικτύου Αποχέτευσης Ομβρίων στον Οικισμό Αμπελίων Αμμοτόπου, υπέβαλε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας (ΔΕΥΑΑ), προϋπολογισμού περίπου 3εκ. ευρώ.
Ειδικότερα, το έργο αφορά την κατασκευή και την ενίσχυση του υφιστάμενου δικτύου αποχέτευσης για την αποφυγή των πλημμυρικών φαινομένων.
Πιο συγκεκριμένα, το έργο στοχεύει στη διατήρηση της ασφάλειας της περιοχής, στην προστασία και τη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος, καθώς και στην προαγωγή της προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή, την πρόληψη και τη διαχείριση κινδύνων. Μετά το πέρας των εργασιών, θα πραγματοποιηθεί ασφαλτόστρωση στο χαλικοστρωμένο δρόμο.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ενημέρωση σχετικά με την πορεία υλοποίησης του έργου αλιΑμβρα

Κώστας Παππάς

Ο Γιώργος Στύλιος στη Βουλή για τις αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις και τις φοροαπαλλαγές που υλοποιεί η Κυβέρνηση

Κώστας Παππάς

Αναφορά Χρ. Γκόκα σε τρεις υπουργούς σχετικά με τα νέα μέτρα που έχουν επιβληθεί στον εμπορικό κλάδο για τη λειτουργία των καταστημάτων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..