ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρήστος Τσιρογιάννης: «Στους ευρωπαϊκούς οδηγούς αυτοκινούμενου τουρισμού μπαίνει το Camper Stop της Άρτας».

 Μια ακόμη θετική εξέλιξη για τον τουρισμό στην Άρτα, είναι η δημιουργία του πρώτου χώρου στάθμευσης αυτοκινούμενων τροχόσπιτων και συρόμενων τροχόσπιτων (camper stop) που δημιούργησε η Δημοτική Αρχή, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Δήμου. Το θέμα είχε συζητηθεί και στην πρόσφατη συνάντηση του Χρήστου Τσιρογιάννη με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Γκολομάζο.
Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής, είναι να ενταχθεί και η Άρτα σε μια μορφή τουρισμού που έχει αυξανόμενη τάση, ειδικά στην Ήπειρο. Σύμφωνα με το Πρόγραμμα Θέσεων και Δεσμεύσεων της «Αρτινών Συνεργασία», αντίστοιχοι χώροι θα δημιουργηθούν και άλλες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.
Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος διαθέτει 4 θέσεις, βρίσκεται στο χώρο του δημοτικού παρκινγκ στην Περιφερειακή Οδό και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους επιλέγουν να ταξιδέψουν με αυτοκινούμενα.

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Στους δρόμους οι αγρότες – Σύσκεψη την Παρασκευή στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Χατζηζήσης δίπλα στους φοιτητές και στο ακαδημαϊκό προσωπικό των γεωπονικών σχολών

Κώστας Παππάς

Περ. Μίγδος: “Καταθέτω το 50% των αποδοχών μου για τον κορωνοϊό”

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..