• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χρήστος Γκόκα για τον Ανακαθορισμό της χωρικής αρμοδιότητας ορισμένων Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ.)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρήστος Γκόκα για τον Ανακαθορισμό της χωρικής αρμοδιότητας ορισμένων Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ.)

Ο Ανακαθορισμός της χωρικής αρμοδιότητας ορισμένων Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ.) της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), μετά από σχετική απόφαση του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε., είναι εκτός λογικής και δημιουργεί τεράστια προβλήματα και ταλαιπωρία στους πολίτες πολλών περιοχών.
Η απόφαση αυτή αναγκάζει τους φορολογούμενους πολίτες και επιχειρήσεις, να μετακινούνται σε αποστάσεις δεκάδων χιλιομέτρων έως και 60 χλμ. για ορισμένα χωριά της Άρτας που έχουν Ταχυδρομικό Κώδικα Φιλιππιάδας (όπως Αμμότοπος, Καμπή, Χανόπουλο, Αμπέλια Αμμοτόπου, Παντάνασσα, Στρογγυλή), αφού θα ανήκουν και θα εξυπηρετούνται από τη Δ.Ο.Υ. Πρέβεζας, και μάλιστα όταν για όλες τις άλλες υποθέσεις τους και συναλλαγές με τη Δημόσια Διοίκηση απευθύνονται στις αντίστοιχες υπηρεσίες στην Άρτα.
Η απαράδεκτη αυτή απόφαση θα πρέπει να ανακληθεί.
Στην εποχή της τεχνολογίας υπάρχουν πολλοί περισσότεροι και πιο πρακτικοί τρόποι για να λυθούν τα όποια προβλήματα προκύπτουν με τους Ταχυδρομικούς Κώδικες. Γιατί π.χ. να μην αλλάξουν οι Ταχυδρομικοί Κώδικες κάποιων περιοχών;
Ιδιαίτερα δε, όταν η Κυβέρνηση φροντίζει για τη συνεχή απαξίωση και υποβάθμιση των Υπηρεσιών μέσω των ΕΛΤΑ, τις οποίες κατά βάση εξυπηρετούν οι Ταχυδρομικοί Κώδικες.
Είμαι αντίθετος στην εφαρμογή αυτής της απόφασης, που προκαλεί εύλογα αγανάκτηση στους πολίτες αυτών των περιοχών, και στα πλαίσια των κοινοβουλευτικών διαδικασιών θα αναδείξω αυτό το σοβαρό ζήτημα και την αναγκαιότητα να μην εφαρμοστεί αυτή η απόφαση.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού κ. Λίνας Μενδώνη στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

Κώστας Παππάς

Όλγα Γεροβασίλη : Χονδροειδής εξαπάτηση του ελληνικού λαού από τη Ν.Δ.

Κώστας Παππάς

Έως τις 31/10/2021 η καταληκτική προθεσμία υποβολής αιτήσεων για ρύθμιση οφειλών προς τους Δήμους

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..