• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χρήστος Γκόκας για την αναφορά σχετικά με τη στελέχωση της Μονάδας Α/Δ Ακτίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρήστος Γκόκας για την αναφορά σχετικά με τη στελέχωση της Μονάδας Α/Δ Ακτίου

Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, κ. Χρήστος Γκόκας κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνάς, σχετικά με το πρόβλημα της στελέχωσης της Μονάδας Υποστήριξης FOB Ακτίου που κατ’ επανάληψη έχει ζητήσει την επίλυσή του.
Συγκεκριμένα ο κ. Γκόκας σε συνέχεια της αναφοράς του με αριθμ. πρωτ. 1561/13-5-20 επανέρχεται στο θέμα της στελέχωσης του Α/Δ Ακτίου, με αφορμή σχετική επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.), όπου επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για τη στελέχωση της εν λόγω Μονάδας.
Η κατάσταση αυτή δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στο ένστολο προσωπικό και στις οικογένειές τους, καθώς υπάρχει αβεβαιότητα για το μέλλον τους και σύγχυση για τις δηλώσεις τους στα έντυπα επιθυμιών μεταθέσεων για το 2021, μια διαδικασία που αρχίζει σε λίγες μέρες.
Τέλος ζητά από τον Υπουργό την άμεση διευθέτηση του θέματος για την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της Μονάδας.

Ακολουθεί το κείμενο της Αναφοράς:

ΠΡΟΣ: Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας,
κ. Ν. Παναγιωτόπουλο

ΘΕΜΑ: «Άμεση ενημέρωση για τη στελέχωση του Α/Δ Ακτίου»

Κύριε Υπουργέ,
Σας καταθέτω την επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.) με αριθμ. πρωτ. 12/16-10-2020, σχετικά με την ανάγκη για άμεση αποσαφήνιση στο θέμα της στελέχωσης του Α/Δ Ακτίου.
Για το συγκεκριμένο θέμα σας έχω, επίσης, καταθέσει και την αριθμ. πρωτ. 1561/13-5-20 αναφορά. Μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία ενημέρωση στις αρμόδιες υπηρεσίες για την εξέλιξη της τροποποίησης του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου, όπως ήδη από το Μάιο του 2020 υπήρχε επεξεργασία σε επιτελικό επίπεδο, σύμφωνα πάντα με την αριθμ. πρωτ. Φ.900α/4822/17080/ 27-05-2020 απάντησή σας.
Εύλογα, λοιπόν, τα στελέχη της Μονάδας βρίσκονται σε έντονη ανησυχία και αγωνία για το μέλλον τους, καθώς τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την υποβολή των επιθυμιών μεταθέσεων για το 2021 και δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις επί του θέματος της τροποποίησης του υφιστάμενου πλαισίου λειτουργίας της Μονάδας. Οι δηλώσεις και οι πληροφορίες που ακούγονται δεν είναι αρκετές, ώστε να καλύψουν την αβεβαιότητα του προσωπικού του Α/Δ Ακτίου για την επαγγελματική τους πορεία.
Παρακαλείσθε να λάβετε υπόψη σας το σχετικό ζήτημα και να με ενημερώσετε για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τοποθέτηση της Όλγας Γεροβασίλη στο Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων για το Αγροδιατροφικό Πάρκο Ηπείρου

Κώστας Παππάς

Μητσοτάκης σε Ερντογάν: Σου απαντώ με έξι λέξεις – Σταματούν οι προκλήσεις, ξεκινούν οι συζητήσεις

Κώστας Παππάς

Χριστόφορος Σιαφάκας Ανακοίνωση Πρόθεσης Υποψηφιότητας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..