• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Χαμός σε βάπτιση: Πιάστηκαν στα χέρια η μητέρα και η νονά – Τις χώρισε ο ιερέας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός σε βάπτιση: Πιάστηκαν στα χέρια η μητέρα και η νονά – Τις χώρισε ο ιερέας

Πανικός επικράτησε το πρωί του Σαββάτου σε εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα σε κτήμα γάμων και βαπτίσεων στην περιοχή της Παλλήνης.
Σύμφωνα με το ekklisiaonline, όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια του μυστηρίου η μητέρα είπε κάτι αναφορικά με τα βαπτιστικά ρούχα του αγοριού και τον σταυρό του στην κουμπάρα και νονά, η οποία έγινε έξαλλη και απάντησε σε έντονο ύφος και μπροστά σε όλους τους καλεσμένους.
Στη συνέχεια η ένταση κλιμακώθηκε με ύβρεις αλλά και χειροδικίες μιας και η κουμπάρα επιτέθηκε στην μητέρα και της τράβηξε τα μαλλιά ενώ και εκείνη αμύνθηκε.
Τελικά ο ιερέας που τελούσε το μυστήριο μεσολάβησε, χώρισε τις δυο γυναίκες με συνδρομή των συζύγων τους και τους πήγε έξω και μίλησαν. Έπειτα από 20 λεπτά επέστρεψαν και το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Αστυνομικός αυτοκτόνησε μέσα στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών

Κώστας Παππάς

Γλυκά Νερά – Καλλιακμάνης: Πολλά τα ερωτήματα σε αυτή την υπόθεση – Δεν βοηθούν τα σκίτσα

Κώστας Παππάς

Camping ΠΑΝΟΡΑΜΑ Μονολίθι Πρέβεζας συζήτηση με θέμα: «Η οργανωμένη παρέμβασή μας στους εργασιακούς χώρους – η περίπτωση των εργαζόμενων στον τουρισμό και στον επισιτισμό»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..