• Home
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Χαμόγελα στον Ολυμπιακό! Αυτή είναι αντίπαλος του στον δεύτερο προκριματικό γύρο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χαμόγελα στον Ολυμπιακό! Αυτή είναι αντίπαλος του στον δεύτερο προκριματικό γύρο

Ο Ολυμπιακός έμαθε την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι “ερυθρόλευκοι” θα “συγκρουστούν” με τη Βικτόρια Πλζεν.
Τον αντίπαλο του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League έμαθε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς φιλοδοξεί να επιστρέψει φέτος στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με το «ερυθρόλευκο» ταξίδι να ξεκινάει από την Τσεχία.
Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη Βικτόρια Πλζεν, αποφεύγοντας την ισχυρή PSV Αϊντχόφεν, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας το μεσημέρι της Τετάρτης (19/6). Η ολλανδική ομάδα, που απέφυγε ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Βασιλεία.
Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 23 Ιουλίου στην Τσεχία και η ρεβάνς στις 30 Ιουλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης«.
Αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, δεν θα αποκλειστεί κι από την Ευρώπη, αλλά θα συνεχίσει στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Ποια είναι η Βικτόρια Πλζεν
Η Βικτόρια Πλζεν έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Τσεχία. Πέρυσι, έχασε το πρωτάθλημα από τη Σλάβια Πράγας, ενώ στο Κύπελλο, έμεινε εκτός από τη φάση των “16”, με την Μπάνικ Οστράβα να επικρατεί με 3-2 στην παράταση και να πανηγυρίζει την πρόκριση στην έδρα της αντιπάλου του Ολυμπιακού.
Στην Ευρώπη αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League και τερμάτισε τρίτη με επτά βαθμούς, έχοντας αντιπάλους τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Ρόμα και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Οι Τσέχοι προκρίθηκαν στο Europa League, όπου αντιμετώπισαν τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους “32”. Παρά το 2-1 εντός έδρας, έχασαν με 0-3 στην Κροατία και αποκλείστηκαν.
Το βαρύ όπλο τους είναι ο Μίκαελ Κρμέντσικ. Ο 26χρονος Τσέχος επιθετικός αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για τους Πειραιώτες. Όσον αφορά τον προπονητή της, αυτός είναι ο Πάβελ Βρμπα.

Η κλήρωση του Champions League

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Super League: «To 10% ισοδυναμεί με κλείσιμο» – Συνάντηση με τον Θάνο Πλεύρη θα ζητήσουν οι ομάδες

Κώστας Παππάς

Europa League: Αυτός θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού

Κώστας Παππάς

Δεύτερη στον κόσμο η Αρετή – Δέσποινα Φιλιππίδου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..