• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Φωτιά στην Ηλεία: «Υπάρχουν πάνω από 100 εγκλωβισμένοι στο χωριό Κλαδέος»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στην Ηλεία: «Υπάρχουν πάνω από 100 εγκλωβισμένοι στο χωριό Κλαδέος»

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Ηλεία από χθες με τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για εγκλωβισμένους ανθρώπους στο χωριό Κλαδέος.
Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται για τρίτη μέρα η Ελλάδα, με τις μεγάλες φωτιές σε Ηλεία, Βαρυμπόμπη και Εύβοια να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Τη στιγμή που η φωτιά στην Ηλεία βρίσκεται εκτός ελέγχου με εκκενώσεις δεκάδων χωριών, πολίτης ανέφερε μιλώντας στο OPEN ότι υπάρχουν περίπου 100 με 150 άτομα τα οποία έχουν εγκλωβιστεί στο χωριό Κλαδέος στην Αρχαία Ολυμπία.Το χωριό έχει δύο εξόδους: μία προς Λάλα όπου αυτή τη στιγμή καίγεται και άλλη μία προς Μάγειρα-Κοσκινά στην Αρχαία Ολυμπία που επίσης καίγεται.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανάμεσα στους κατοίκους που έχουν εγκλωβιστεί υπάρχουν και παιδιά ενώ ο οικισμός δεν έχει ρεύμα από χτες το απόγευμα.
Ζητήθηκε η συνδρομή της ΕΛΑΣ
Σύμφωνα με το Ilialive, για την διαδικασία της εκκένωσης του χωριού έχει ζητηθεί η συνδρομή της Αστυνομίας, έτσι ώστε να μην κινδυνέψει κανένας πολίτης.
Λίγα λεπτά νωρίτερα, δόθηκε εντολή για προληπτική εκκένωση και για την περιοχή της Φρίξας, στην Ηλεία, καθώς το μέτωπο της φωτιάς επεκτείνεται συνεχώς.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Άρτα: 51χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κώστας Παππάς

Θανατηφόρο τροχαίο στη Φθιώτιδα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε νταλίκα – Σοκάρουν οι εικόνες

Κώστας Παππάς

Νεκρός δημοσιογράφος των Παραπολιτικών σε φωτιά στο διαμέρισμά του

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..