• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Φολέγανδρος: Νέα στοιχεία στο έγκλημα – Την ξυλοκόπησε ο 30χρονος πριν την σπρώξει στα βράχια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φολέγανδρος: Νέα στοιχεία στο έγκλημα – Την ξυλοκόπησε ο 30χρονος πριν την σπρώξει στα βράχια

 

Νέα στοιχεία που ανατρέπουν τις αρχικές πληροφορίες έρχονται στο φως για το έγκλημα στη Φολέγανδρο και τις τελευταίες στιγμές της ζωής της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στα χέρια του 30χρονου δολοφόνου της.
Τα νέα στοιχεία, λοιπόν, δείχνουν ότι ο 30χρονος ξυλοκόπησε την άτυχη γυναίκα πριν τη ρίξει απ’ τα βράχια και τη σκοτώσει!
Και αυτό διότι το θύμα έχει χτυπήματα στο κεφάλι τα οποία δεν ταιριάζουν με τα όσα έχει υποστηρίξει προανακριτικά ο 30χρονος.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σύρου, που διενεργούν την προανάκριση, από την πρώτη στιγμή «είδαν» ένα ύποπτο τραύμα που έφερε η άτυχη κοπέλα στο μάτι. Φαίνεται ότι το τραύμα αυτό προέρχεται από μπουνιά που της έριξε στο πρόσωπο ο δράστης και το γεγονός αυτό σύμφωνα με ασφαλείς πηγές πιστοποιείται και από τα ιατροδικαστικά ευρήματα στα οποία γίνεται λόγος για «μώλωπα οφθαλμού».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τραγικός απολογισμός από την πυρκαγιά στην Κορινθία

Κώστας Παππάς

Συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Άρτας εν όψη της αυριανής δίκης για το δυστύχημα στο Εργοστάσιο «Ήπειρος»

Κώστας Παππάς

Τι έδειξαν τα 226 χθεσινά rapid test στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..