• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Φθιώτιδα: Νεκρός 33χρονος σε τροχαίο – “Καρφώθηκε” σε πλατφόρμα από τρακτέρ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φθιώτιδα: Νεκρός 33χρονος σε τροχαίο – “Καρφώθηκε” σε πλατφόρμα από τρακτέρ

Ένας 33χρονος άνδρας έχασε την ζωή του μετά από σφοδρό τροχαίο ατύχημα, όταν προσέκρουσε πίσω από ένα τρακτέρ και “καρφώθηκε” κάτω από την πλατφόρμα.
Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (13/11) στο δρόμο Αταλάντης-Καλαποδίου στη Φθιώτιδα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το LamiaNow.gr, ένας 33χρονος άνδρας έχασε την ζωή του μετά από σφοδρό τροχαίο δυστύχημα στο 2ο χλμ, Αταλάντης-Καλαποδίου, όταν άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, προσέκρουσε πίσω από ένα τρακτέρ και “καρφώθηκε” κάτω από την πλατφόρμα που κουβαλούσε το τρακτέρ.
Δυστυχώς από την σύγκρουση ο νεαρός οδηγός του Ι.Χ έχασε την ζωή του ενώ το αυτοκίνητο του έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 33χρονος που έχασε την ζωή του, κατάγεται από την Αρκίτσα. Παρά την προσπάθεια διερχόμενων οδηγών να τον απεγκλωβίσουν ο νεαρός είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Γιώργος Καραϊβάζ: Ραγδαίες εξελίξεις – Ταυτοποιήθηκε πρόσωπο που τον απειλούσε

Κώστας Παππάς

Έγκλημα στην Καβάλα: Αυτός είναι ο 56χρονος δολοφόνος που σκότωσε την 31χρονη και το παιδί τους

Κώστας Παππάς

Νεκρό βρέφος: Νέα δεδομένα για τα σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..