• Home
  • ΥΓΕΙΑ
  • Φεύγουν από το ΠΓΝΙ 3 καθηγητές ιατροί – Αποχαιρετιστήριο από τη Διοίκηση
ΥΓΕΙΑ

Φεύγουν από το ΠΓΝΙ 3 καθηγητές ιατροί – Αποχαιρετιστήριο από τη Διοίκηση

Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων αποχαιρετά τους αφυπηρετούντες κ.κ. Διευθυντή της ΩΡΛ Κλινικής και τέως Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου, καθηγητή Ωτορινολαρυγγολογίας, κ. Ιωάννη Καστανιουδάκη, τον Διευθυντή της Β΄ Παθολογικής Κλινικής, καθηγητή Παθολογίας κ. Λεωνίδα Χρήστου, τον τέως Διευθυντή Οφθαλμολογικής Κλινικής καθηγητή Οφθαλμολογίας κ. Ιωάννη Ασπρούδη.
Οι παραπάνω καθηγητές υπηρέτησαν στο Νοσοκομείο μας με ήθος, ευγένεια και αφοσίωση επί σειρά πολλών ετών με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των Πολιτών.
Τους ευχαριστούμε θερμά για την σημαντική συμβολή τους στη λειτουργία του Νοσοκομείου μας και τους ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της ζωής τους.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΓΝΙ

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – δράση στην πρόληψη και ενημέρωση κατά του καρκίνου του μαστού («ροζ Οκτώβρης»)

Κώστας Παππάς

Ευλογιά των πιθήκων: Πιθανή η καραντίνα 21 ημερών και στην Ελλάδα, όπως συνιστά ο ΠΟΥ – Τι γνωρίζουμε ως τώρα

Κώστας Παππάς

Έξαρση γρίπης και ιώσεων στα παιδιά – 700 κρούσματα την ημέρα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..