ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φεύγει ο Τσουβάλας, έρχεται ο Καραμαλάκης

Ο Γ.Οικονόμου ανακοίνωσε δύο αλλαγές Γενικών Γραμματέων στα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Δύο αλλαγές Γενικών Γραμματέων Υπουργείων, ανακοίνωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
Τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην οποία έως σήμερα υπηρετούσε ο κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, αναλαμβάνει ο Στρατηγός εν αποστρατεία και επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκης.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Τσουβάλας ήταν ο αρχηγός της Αστυνομίας στο Μάτι και ο κ.Καραμαλάκης ήταν ο συντονιστής εναερίων μέσων κατά την πολύνεκρη πυρκαγιά.
Τη θέση του Γενικού Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στην οποία έως σήμερα υπηρετούσε ο κ. Αποστόλης Δημητρόπουλος, αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Χριστόφορος Σιαφάκας: «Τα καλύτερα που δεν έχουν έρθει, θα τα φέρουμε εμείς»

Κώστας Παππάς

Μαχητική προετοιμασία της απεργίας της 6ης Απριλίου Με συμμετοχή των προέδρων των σωματείων, του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας, της Ομοσπονδίας των Βιοτεχνών Άρτας, της Ομοσπονδίας των Αγροτικών Συλλόγων

Κώστας Παππάς

Εγκρίθηκε η Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) του Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..