ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φανταστικές ιδέες για δώρα σε νέες μητέρες

Το σώμα της γυναίκας έχει υμνηθεί και δοξαστεί σε πολλά έργα τέχνης ζωγραφικής και λογοτεχνίας, καθώς πέρα από την ομορφιά του, λειτουργεί και σαν σύμβολο χάρη στην ικανότητά του να κουβαλάει, να προστατεύει και να γεννάει ζωή.

Και όταν μία γυναίκα που γνωρίζουμε γεννάει ένα μωράκι, έχουμε την τύχη και την τιμή να παρακολουθήσουμε και να μοιραστούμε το θαύμα της ζωής μαζί της.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να περιποιηθούμε την γυναίκα αυτή που βίωσε έναν από τους ισχυρότερους σωματικούς πόνος αλλά και μία από τις πιο μεγάλες χαρές στην ζωή είναι να της χαρίσουμε ένα δώρο που θα την ευχαριστήσει.

1. Κάτι για την ίδια

Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι επειδή κάποια έγινε μητέρα, δεν σημαίνει ότι ξαφνικά έπαψε να είναι γυναίκα. Για να μην αισθανθεί καμιά γυναίκα ότι από την στιγμή που έγινε μητέρα πρέπει να ξεχάσει το παρελθόν της και να περιοριστεί στις απαιτήσεις των μητρικών υποχρεώσεων, η αγορά ενός κοσμήματος είναι μια διακριτική υπενθύμιση ότι δεν θα κλειστεί μέσα στο σπίτι για την υπόλοιπη ζωή της με μοναδικό της στόχο την ανάθρεψη του παιδιού. Δώσε την απαραίτητη προσοχή στο στυλ της γυναίκας για την οποία θέλεις το δώρο, συζήτησε με τους πωλητές, και βλέποντας τι επιλογές έχεις από τα προσφερόμενα γυναικεία κοσμήματα σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, όπως είναι τα υπέροχα, οικολογικά δώρα για γυναίκες από το MiNiMiS, αγόρασε εκείνο που πιστεύεις ότι ταιριάζει πιο πολύ στην συγκεκριμένη γυναίκα.

2. Κάτι για το μωρό

Παρά την ανάγκη να μην ξεχάσει ότι είναι γυναίκα, μια μητέρα είναι δύσκολο να βγάλει το παιδί της από το μυαλό της για πολύ. Η επιθυμία να είναι μαζί του συνέχεια και να το προσέχει είναι έντονη. Και φυσικά, το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του βρέφους, ακόμα και αν δεν ξέρει τις λέξεις για να το πει. Για αυτό τον λόγο, ένα παιχνίδι που θα μπορούν να παίξουν μαζί είναι κάτι που θα χαροποιήσει τόσο την μητέρα όσο και το παιδί. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε βρεφικά και παιδικά παιχνίδια στο mrwolftoys.gr και σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών στην Ελλάδα. Εσύ απλά θα πρέπει να διαλέξεις το παιχνίδι εκείνο που σου φαίνεται πιο διασκεδαστικό από όλα.

3. Συσκευή για μασάζ

Ένα δώρο που σίγουρα θα είναι χρήσιμο τόσο για την μαμά όσο και για τον μπαμπά, που θα μπορεί να το δανείζεται, είναι μία συσκευή μασάζ. Η κούραση του να μην μπορείς να ευχαριστηθείς τον ύπνο σου το βράδυ αλλά και το συνεχές άγχος για να μην λείψει τίποτα στο μωρό επιβαρύνει τόσο το σώμα όσο και το μυαλό. Έτσι, ακόμα και για μια στιγμή, αν μπορέσει η μητέρα να χαλαρώσει, θα είναι πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπίσει το κλάμα του μωρού ή να χαρεί και να ενδυναμώσει το γέλιο του.

Ό,τι δώρο και αν αποφασίσεις στο τέλος να της αγοράσεις, να σιγουρευτείς ότι η μητέρα είναι έτοιμη για επισκέψεις και ότι δεν θα την φέρεις σε δυσάρεστη ή άβολη θέση με το να εμφανιστείς έξω από την πόρτα της.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Σύλληψη για κατοχή και διακίνηση κάνναβης, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων

Κώστας Παππάς

Πέθανε ο Βαγγέλης Μαυραγάνης

Κώστας Παππάς

Η Βίγλα Άρτας τιμά την Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..