• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Υπεγράφησαν αποφάσεις ορισμού Ενδιάμεσων Φορέων Παρεμβάσεων του Πυλώνα ΙΙ του ΣΣ ΚΑΠ
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπεγράφησαν αποφάσεις ορισμού Ενδιάμεσων Φορέων Παρεμβάσεων του Πυλώνα ΙΙ του ΣΣ ΚΑΠ

ΥφΑΑΤ Γ. Στύλιος: «κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για πιο αποτελεσματικό χρονοπρογραμματισμό των δράσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων»

O Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Γιώργος Στύλιος προχώρησε στον ορισμό των Ενδιάμεσων Φορέων Παρεμβάσεων του Πυλώνα ΙΙ του Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ). Συγκεκριμένα με αποφάσεις που υπογράφει ο κ. Στύλιος:
• η Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας και Βιολογικής Γεωργίας, αναλαμβάνει την έκδοση του θεσμικού πλαισίου υλοποίησης της παρέμβασης με τίτλο: «ΠΕ-70.2.1: Ενισχύσεις για τη μετατροπή σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους»

• η Διεύθυνση Προγραμματισμού και Επιχειρησιακών Προγραμμάτων αναλαμβάνει αντίστοιχες αρμοδιότητες για τις παρεμβάσεις: «ΠΕ-71: Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα» και «Π3-73-2.3: Στήριξη για επενδύσεις στη μεταποίηση/εμπορία και/ή ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων»
Με αφορμή τις παραπάνω αποφάσεις ο κ. Στύλιος δήλωσε πως: «ο ορισμός των διευθύνσεων που θα καταρτίσουν το πλαίσιο εφαρμογής του Πυλώνα ΙΙ, κάνει πράξη τη δέσμευσή μας για πιο αποτελεσματικό χρονοπρογραμματισμό των δράσεων στήριξης και επενδύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Διασφαλίζουμε την ταχεία και έγκαιρη εφαρμογή του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ. Είμαστε δίπλα στους παραγωγούς».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Όλγα Γεροβασίλη: Τι ακριβώς κρύβεται πίσω από τη ματαίωση του διαγωνισμού για τις νέες ταυτότητες;

Κώστας Παππάς

Μικρές ιστορίες καθημερινών αγώνων (Μικρά και μεγάλα αφηγήματα)

Κώστας Παππάς

Ομιλία Γιώργου Στύλιου στη συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό 2020

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..