ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στα Ρόκκα Άρτας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου στα Ρόκκα Άρτας, όταν δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες του  arta2day.gr το ατύχημα συνέβη όταν ο ένας από τους οδηγούς επιχείρησε να εξέλθει από κατάστημα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε ο οδηγός του ενός οχήματος, ο οποίος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας. Οι πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών δείχνουν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν διατρέχει κίνδυνο. Ο δεύτερος οδηγός υπέστη μικροτραυματισμούς από θραύσματα, αλλά δεν χρειάστηκε να λάβει πρώτες βοήθειες.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος, ενώ η κυκλοφορία στο σημείο του συμβάντος αποκαταστάθηκε γρήγορα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ο ΕΦΕΤ προχώρησε στην ανάκληση γαρίδων Γάμπαρη

Κώστας Παππάς

«Πρόσληψη επιτυχόντων διαφόρων ειδικοτήτων στις ΕΦΑ Ηπείρου»

Κώστας Παππάς

Κορονοϊός: 1391 νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα – 72 νεκροί και 811 διασωληνώσεις

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..