• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Τραγωδία στο Σαρακήνικο : Πνίγηκαν δυο άτομα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στο Σαρακήνικο : Πνίγηκαν δυο άτομα

Κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες οι δύο κολυμβητές ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο βιετναμέζοι τουρίστες έχασαν τη ζωή τους κάτω από απαγορευτικές καιρικές συνθήκες στο Σαρακήνικο της Μήλου.
Στο σημείο έχει σπεύσει σκάφος του Λιμενικού Σώματος. Οι άτυχοι τουρίστες ήταν ζευγάρι από το Βιετνάμ, ηλικίας περίπου 50 ετών και βρισκόντουσαν στη Μήλο με γκρουπ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο κολυμβητές ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους, ενώ στο σημείο σπεύδουν διασώστες και ιατρικό προσωπικό για τις απαραίτητες ενέργειες. Αναμένεται επίσημη ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα για τις συνθήκες του περιστατικού και την κατάσταση των θυμάτων.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του miloslife.gr, το άτυχο ζευγάρι, είχε βγει από κρουαζιερόπλοιο στον Αδάμαντα, πήγαν στο Σαρακήνικο και μάλλον η γυναίκα ενώ έβγαζε selfie φωτογραφία, παρασύρθηκε από τον αέρα και ο σύντροφός της έπεσε στη θάλασσα να τη σώσει με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη και για τους δύο.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Σοκ στα Τρίκαλα: 67χρονος βίαζε την 92χρονη μητέρα του

Κώστας Παππάς

Οι ερωτικές περιπτύξεις σε δημόσιο χώρο έβαλαν σε μπελάδες ένα ζευγάρι

Κώστας Παππάς

«Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για την Πισπιρίγκου -Σκότωσε το παιδί της για να εκδικηθεί τον Δασκαλακη

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..