• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Τραγωδία στο Καρπενήσι: Κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα 33χρονος στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στο Καρπενήσι: Κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα 33χρονος στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας

Τραγωδία στο Καρπενήσι καθώς ένας 33χρονος χειριστής γερανοφόρου εκτελούσε εργασίας στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας και σκοτώθηκε όταν το μηχάνημα ακούμπησε σε καλώδια ρεύματος.
Βαρύ πένθος στο Καρπενήσι και σε όλη την Ευρυτανία από τον θάνατο ενός 33χρονου, γνωστού επαγγελματία στην περιοχή, την ώρα που εκτελούσε χωματουργικές εργασίες στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Lamiareport, ο 33χρονος εκτελούσε εργασίες με γερανοφόρο όχημα και προσπαθούσε να ανελκύσει ένα φορτίο. Ο βραχίονας του μηχανήματος φέρεται να ακούμπησε σε καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης, με αποτέλεσμα ο χειριστής να κεραυνοβοληθεί και να χάσει ακαριαία τη ζωή του.
Η είδηση σκόρπισε πέπλο θλίψης στο Καρπενήσι, καθώς ο 33χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή. Μάλιστα, ο νεαρός είχε παντρευτεί το 2022 και πρόσφατα είχε γίνει πατέρας.
Ο δήμος Καρπενησίου ενημέρωσε για το θλιβερό συμβάν και προς τιμήν του προχώρησε στην ακύρωση συναυλίας που ήταν προγραμματισμένη για το Hellas Rally Raid. Η απονομή των βραβείων θα γίνει σε μια λιτή εκδήλωση στο Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Αγρίνιο: Νεκρός 33χρονος οδηγός σε αγώνα dragster – ΒΙΝΤΕΟ σοκ από το δυστύχημα

Κώστας Παππάς

Ο πατήρ Νικόλαος παρουσιάστηκε εκτός εαυτού με τις φήμες εμπλοκής του στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

Κώστας Παππάς

Η Άρτα αποχαιρετά τον Χρήστο Ψυλλιά

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..