• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Τραγωδία στους Παξούς: Πέθανε γυναίκα που έπαθε εγκεφαλικό και δεν μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο λόγω της κακοκαιρίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στους Παξούς: Πέθανε γυναίκα που έπαθε εγκεφαλικό και δεν μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο λόγω της κακοκαιρίας

Δεν τα κατάφερε τελικά η 60χρονη γυναίκα η οποία υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο το μεσημέρι του Σαββάτου στους Παξούς, καθώς δεν ήταν δυνατή η έγκαιρη μεταφορά της στην ηπειρωτική Ελλάδα με σκάφος του λιμενικού εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Τελικά η γυναίκα μεταφέρθηκε με μικρό ιδιωτικό ταχύπλοο στο λιμάνι της Πλαταριάς, όπου εκεί την περίμενε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ιωαννίνων όμως πέθανε κατά τη διαδρομή.
Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Παξών Σπύρος Βλαχόπουλος άσκησε σφοδρή κριτική για την αδυναμία που επέδειξαν οι κρατικές αρχές να βρουν τρόπο να μεταφερθεί η άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο. Επισήμανε μάλιστα δεν είναι δικαιολογία οι κακές καιρικές συνθήκες όταν τελικά ένα ιδιωτικό σκάφος 5 μέτρων μήκους μπόρεσε να κάνει τη διαδρομή όμως ήδη η καθυστέρηση ήταν μεγάλη.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Δωρεάν θαλάσσια μπάνια για τα Μέλη των Κ.Α.Π.Η. Άρτας

Κώστας Παππάς

Συγκλονίζει ο Μ. Κρυοβρυσανάκης για τον χαμό της 44χρονης συζύγου του

Κώστας Παππάς

Πέθανε ο Σταύρος Ψυχάρης – «Έφυγε» στον ύπνο του

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..