• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Πέθανε την ώρα που οδηγούσε
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Πέθανε την ώρα που οδηγούσε

Λίγο πριν τον κόμβο της Σκάλας Αταλάντης, ο 50χρονος ένιωσε αδιαθεσία
Την τελευταία του πνοή στην εθνική οδό από παθολογικά αίτια, στη Φθιώτιδα, άφησε ένας 50χρονος ο οποίος επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από ταξίδι
Λίγο πριν τον κόμβο της Σκάλας Αταλάντης, ο 50χρονος ένιωσε αδιαθεσία και άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του. Μόλις που πρόλαβε να κάνει δεξιά το αυτοκίνητο στη ΛΕΑ στο 148ο χλμ.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο συνοδηγός και φίλος του, που ταξίδευαν μαζί, ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο και αστυνομία, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των διασωστών ο άνθρωπος κατέληξε και ο θάνατός του πιστοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου μεταφέρθηκε.
Στο σημείο που έχασε ο 50χρονος τις αισθήσεις του, έφτασε και πλήρωμα της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και αυτοκίνητο της Οδού προκειμένου να σημανθεί το όχημα, ενώ την προανάκριση ανέλαβε το ΑΤ Λοκρών.
Όλα δείχνουν ότι ο θάνατος προήρθε από παθολογικά αίτια, ωστόσο όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις αιφνίδιου θανάτου, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Βιασμός 12χρονης: Αυτός είναι ο 36χρονος – Σε διαθεσιμότητα από το νοσοκομείο Μεταξά – Άμεσα θα απολυθεί

Κώστας Παππάς

Οι «Ηπειρώτες Αστυνομικοί» στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Κώστας Παππάς

Εγκαίνια του νεοϊδρυθέντος Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.) Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..