• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Τραγωδία στη Λάρισα: 22χρονος φοιτητής σκοτώθηκε όταν καταπλακώθηκε από τοίχο στο κέντρο της πόλης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στη Λάρισα: 22χρονος φοιτητής σκοτώθηκε όταν καταπλακώθηκε από τοίχο στο κέντρο της πόλης

Τραγικό συμβάν στη Λάρισα το πρωί της Κυριακής. Ένας 22χρονος νεαρός γύρω στις 7.30 π.μ. καταπλακώθηκε από τοίχο ο οποίος κατέρρευσε από παλαιό κτίσμα στο κέντρο της Λάρισας, κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες.
Ειδικότερα στην συμβολή των οδών Οικονόμου εξ Οικονόμων και Ασκληπιού συνέβη το τραγικό περιστατικό όταν ο νεαρός βρέθηκε στο σημείο με την παρέα του. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός φοιτητής και η παρέα του μόλις είχαν αποχωρήσει από μπαρ της περιοχής του κέντρου όπου διασκέδαζαν. Για άγνωστο λόγο ο 22χρονος κλώτσησε την παλαιά πόρτα του σπιτιού με αποτέλεσμα να καταρρεύσει μια σιδερένια κολώνα και μαζί κομμάτι του τοίχου και να τον καταπλακώσει, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Η υπόθεση βρίσκεται υπό αστυνομική διερεύνηση.

πηγή:onlarisa.gr

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Επιχείρηση διάσωσης ορειβατών σε ποταμό στην Ήπειρο: Βίντεο από την υπερπροσπάθεια της ΕΜΑΚ

Κώστας Παππάς

Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου

Κώστας Παππάς

Νέα υπόθεση ηλεκτρονικής απάτης στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..