• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Τραγωδία στη Θεσπρωτία: Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του 17χρονος μαθητής Λυκείου
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στη Θεσπρωτία: Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του 17χρονος μαθητής Λυκείου

Η τοπική κοινωνία των Φιλιατών βρίσκεται σε σοκ μετά τον ξαφνικό θάνατο ενός 17χρονου μαθητή Λυκείου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του σπιτιού του. Η τραγική αυτή ανακάλυψη έγινε χθες το απόγευμα από την μητέρα του που αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.
Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και μετέφεραν τον άτυχο νεαρό στο νοσοκομείο της περιοχής. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο θάνατος αυτός έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη και πόνο στους οικείους του, καθώς και σε ολόκληρη την τοπική κοινότητα. Τα αίτια του θανάτου παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστα, με τις αρχές να διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη η τραγωδία.
Οι φίλοι και οι συμμαθητές του νεκρού νέου εκφράζουν τη θλίψη και το σοκ τους μέσω των κοινωνικών δικτύων, ανταποκρινόμενοι στο δραματικό αυτό συμβάν με μηνύματα συμπαράστασης και συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.
Συλλυπητήρια από το ΓΕΛ Φιλιατών για τον άδικο χαμό του 17χρονου μαθητή
Ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του ΓΕΛ Φιλιατών, με βαθιά οδύνη αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας μαθητή Κωνσταντίνο.
Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Το δίκτυο φυσικού αερίου επεκτείνεται σε Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα

Κώστας Παππάς

Πάτρα και Γιάννενα Εξαρθρώθηκε οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στην παροχή υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης – Πάνω από 2εκ.€ το όφελος

Κώστας Παππάς

Στον ανακριτή ο δάσκαλος που έστελνε ερωτικά SMS μέσω viber σε 9 χρονες μαθήτριές του

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..