• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Τραγωδία στην Καβάλα: 23χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τη γιαγιά του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Καβάλα: 23χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τη γιαγιά του

Νέα τραγωδία με τη δολοφονία 83χρονης γυναίκας στην Καβάλα καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας 23χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τη γιαγιά του στο Χρυσοχώρι Καβάλας.
Νωρίτερα, η αστυνομία είχε συλλάβει τον 23χρονο άνδρα ως τον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 83χρονης.
Η ηλικιωμένη φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον εγγονό της, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για περιπτώσεις ενδιοικογενειακής βίας, με το θύμα να έχει χτυπηθεί και στο παρελθόν από τον δράστη, ώστε να του δώσει η γυναίκα χρήματα.
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια αντιμετώπιζε προβλήματα ενδοοικογενειακής βίας, καθώς και ο 62χρονος γιος της ηλικιωμένης και πατέρας του 23χρονου φέρεται να έχει κακοποιήσει σωματικά και λεκτικά τη μητέρα του.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης στην Άρτα – Πήρε από ταξιτζή εγγύηση για συμμετοχή σε διαγωνισμό μεταφοράς ιατρών

Κώστας Παππάς

Οικογενειακή τραγωδία – Πατέρας σκότωσε τον γιο του

Κώστας Παππάς

Σύλλογος Γυναικών Πρέβεζας – Δράση για την Υγεία

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..