• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του Ι.Χ. που συγκρούστηκε με λεωφορείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του Ι.Χ. που συγκρούστηκε με λεωφορείο

Κατέληξε ο οδηγός του Ι.Χ. που συγκρούστηκε πριν από λίγη ώρα με αστικό λεωφορείο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Ο άντρας ηλικίας περίπου 65 με 69 ετών υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα του, μετά από τη σφοδρή σύγκρουση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες άλλοι τρεις επιβάτες του λεωφορείου έχουν τραυματιστεί ελαφρά και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο
Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes, στις 15:59 κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα αστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με ένα τζιπ, στη λεωφόρο Κομνηνών, πλησίον του στρατοπέδου Παπαπασχάλη, στο Πανόραμα.
Αξίζει να αναφερθεί ότι αμέσως μετά το τροχαίο δημιουργήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα στο σημείο, καθώς από τη στροφή Χορτάτη-Πανοράματος διακόπηκε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα. Λίγο πριν τις 17.30 το απόγευμα ο δρόμος ξαναδόθηκε στην κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τέμπη: Στους 47 οι νεκροί – Αυξάνεται συνεχώς ο τραγικός απολογισμός

Κώστας Παππάς

Νεότερα για την τραγωδία στην Άρτα – Σοκαριστικό τέλος για 62χρονο

Κώστας Παππάς

Αυτοκτόνησε 54χρονος εκπαιδευτικός – Τον βρήκε η σύζυγός του

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..