• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Τραγωδία στην Άρτα: Νεκρός 41χρονος στο δρόμο καρμανιόλα Άρτα – Κορωνησία
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Άρτα: Νεκρός 41χρονος στο δρόμο καρμανιόλα Άρτα – Κορωνησία

Άρτα, 16 Ιουνίου 2024 – Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Άρτας από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη χθες το απόγευμα στον δρόμο Άρτα – Κορωνησία, γνωστό και ως “δρόμο καρμανιόλα”. Θύμα του δυστυχήματος ήταν ο 41χρονος Σάββας Μαυρίδης, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και έπεσε σε πρανές του δρόμου.
Ο Σάββας Μαυρίδης, κάτω από συνθήκες που διερευνούνται ακόμη, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του. Η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της και ο 41χρονος κατέληξε στο πρανές του δρόμου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Αμέσως μετά το δυστύχημα, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας Άρτας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που όμως δυστυχώς διαπίστωσε τον θάνατο του οδηγού. Οι Αρχές διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος, με το Τμήμα Τροχαίας Άρτας να έχει αναλάβει την προανάκριση.
Το τραγικό αυτό περιστατικό αποτελεί ένα ακόμη θλιβερό επεισόδιο στον κατάλογο των δυστυχημάτων που συμβαίνουν στον επικίνδυνο αυτόν δρόμο, υπενθυμίζοντας σε όλους την ανάγκη για μεγαλύτερη προσοχή και υπευθυνότητα στην οδήγηση, καθώς και την επιτακτική ανάγκη για βελτίωση των οδικών υποδομών.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

«Δωρεάν Ηλεκτρονικό Ράφι Πωλήσεων από το Επιμελητήριο Άρτας

Κώστας Παππάς

«Απόψεις» Με την υποψήφια Δήμαρχο Αρταίων Λίτσα Κιτσαντά

Κώστας Παππάς

Σε Τραπεζίτσα (2.024μ) και Αημηνάδια (1.650μ) τα μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..