• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Τραγωδία στα Ιωάννινα: 44χρονος βρέθηκε νεκρός στο κέντρο της πόλης
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Ιωάννινα: 44χρονος βρέθηκε νεκρός στο κέντρο της πόλης

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων η είδηση του θανάτου ενός 44χρονου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ζυγομάλλη.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί, όταν κάτοικοι της περιοχής εντόπισαν τον άτυχο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες της Μονάδας του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να επαναφέρουν τον άνδρα, αλλά δυστυχώς, ήταν ήδη αργά.
Η αστυνομία διενήργησε επιτόπια έρευνα και δεν βρέθηκαν στοιχεία που να υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν από την νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί.
Η είδηση της ξαφνικής απώλειας του 44χρονου σόκαρε την τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων, καθώς τέτοια περιστατικά είναι σπάνια στην περιοχή. Οι κάτοικοι που βρέθηκαν μπροστά στο τραγικό θέαμα είναι συγκλονισμένοι και εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια ενός συμπολίτη τους.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Στους 17 οι νεκροί από κορωνοϊό – Αυξάνονται τα θύματα

Κώστας Παππάς

Αμβρακία Αναπτυξιακή – Δημιουργία ενός κοινού μέσου προβολής και προώθησης των τοπικών προϊόντων

Κώστας Παππάς

Βασ. Μιχαλολιάκος: “Οραματίζομαι μία ισχυρή Ελλάδα σε μία ισχυρή Ευρώπη”

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..