• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Τραγωδία με δύο νεκρά αδέλφια στο Νέο Ηράκλειο – Ποιο το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία με δύο νεκρά αδέλφια στο Νέο Ηράκλειο – Ποιο το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Νεκρά βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας δύο αδέλφια, ένας άνδρας και μια γυναίκα, μέσα στο σπίτι τους στην οδό Ολυμπιάδος στο Νέο Ηράκλειο από κυνηγετική καραμπίνα, με τις αρχές να εξετάζουν τις συνθήκες που συνέβη η τραγωδία.
Σύμφωνα με όσα είναι έως τώρα γνωστά, ο 30χρονος αδερφός σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την 29χρονη αδερφή του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε. Στο σημείο έχουν σπεύσει περιπολικά και ασθενοφόρα για να παραλάβουν τις σορούς αλλά και να ερευνήσουν το χώρο.
Από την πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί, τα δύο αδέλφια φέρονται να έχουν αυτοκτονήσει το ένα άτομο μετά το άλλο, ενώ σύμφωνα, μάλιστα, με τις πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο είναι η διπλή αυτοκτονία με όπλο.
Σημειώνεται ότι πριν λίγο καιρό είχε πεθάνει η μητέρα των παιδιών και αυτό φαίνεται ότι είχε επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογική τους κατάσταση.
Τα αδέλφια έμεναν σε μια οικογενειακή πολυκατοικία, στην οποία μένει και ο πατέρας τους και ο τρίτος αδερφός, που δίνει κατάθεση.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τραγικό τέλος σε αρδευτικό κανάλι για την 26χρονη Αγγελική

Κώστας Παππάς

Νεκρός 36χρονος σε εργατικό ατύχημα – Παγιδεύτηκε μέσα σε σιλό με άμμο

Κώστας Παππάς

Κιβωτός του Κόσμου: Νέες αποκαλύψεις από την 19χρονη Ευγενία

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..