• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Τραγωδία: Ασθενής έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο του νοσοκομείου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία: Ασθενής έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο του νοσοκομείου

Τραγωδία σημειώθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς ένας 53χρονος ασθενής έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο, νωρίς το πρωί της Τρίτης (26/7).
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος με καταγωγή από το Αχιλλείο Αλμυρού νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού. Στις 6:20 το πρωί βγήκε από τον θάλαμο, χωρίς να γίνει αντιληπτός, ανέβηκε στον τέταρτο όροφο της πτέρυγας όπου νοσηλευόταν και έκανε σάλτο μορτάλε στο κενό, από ύψος 12 μέτρων περίπου.
Πληροφορίες του magnesianews.gr αναφέρουν ότι ο 53χρονος Γ.Μ., ήταν πρώην τοπικός σύμβουλος Δήμου της ευρύτερης περιοχής Πτελεού και αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι αστυνομικές αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Περισσότερο “φως” αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συνελήφθη αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Κώστας Παππάς

Aποφυλακίζεται ο πασίγνωστος βαρυποινίτης Νίκος Παλαιοκώστας

Κώστας Παππάς

Θρήνος στην κηδεία – «Η καπετάνισσά μας ταξιδεύει»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..