• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Τραγικό τέλος στο θρίλερ της Καρδίτσας: Νεκρός ο 26χρονος Παναγιώτης
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό τέλος στο θρίλερ της Καρδίτσας: Νεκρός ο 26χρονος Παναγιώτης

Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση του Παναγιώτη Βλάσση. Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε την Πέμπτη στην περιοχή του Προδρόμου Καρδίτσας. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης Βλάσσης, 26 ετών, εξαφανίστηκε στις 12/12/2023, μεσημεριανές ώρες, από την περιοχή του Προδρόμου Καρδίτσας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Παναγιώτη Βλάσση και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Παναγιώτη Βλάσση που έχασε άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Υποβολή δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις εξετάσεις για την χορήγηση βεβαίωσης ασκήσεως επαγγέλματος Φαρμακοποιού

Κώστας Παππάς

Τοποθετήθηκαν οι Υποστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας

Κώστας Παππάς

Τελετή μνήμης στο Μνημείο Αγ. Ιωάννη Ριγανά για τους πεσόντες στην μάχη της Νικόπολης

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..