• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Τραγική κατάληξη για τον αγνοούμενο πυροσβέστη – Τον έφαγαν αγριογούρουνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγική κατάληξη για τον αγνοούμενο πυροσβέστη – Τον έφαγαν αγριογούρουνα

Τραγικό τέλος για τον Πυροσβέστη Απόστολο Καστανά, τον κατασπάραξαν τα αγριογούρουνα στην δασώδη περιοχή Λευκάδα Αμφιθέας
Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου πυροσβέστη Απόστολου Καστανά η σορός του οποίου εντοπίστηκε σήμερα το πρωί.
Η σορός του άτυχου άντρα εντοπίστηκε από ρετσινάδες τα ξημερώματα του Σαββάτου.

«Ο 58χρονος εξαφανίστηκε το Σάββατο 22 Ιουλίου από το χωριό. Έφυγε από το σπίτι χωρίς το κινητό του, χωρίς το χάπι για το ζάχαρο και χωρίς χρήματα, πήγε να πάρει τσιγάρα και χάθηκαν τα ίχνη του. Καθώς προχωρούσε έπεσε σε κάποια ρεματιά», ανέφερε ο κ. Γιώργος Τσούνης.
«Το σημείο που βρέθηκε ήταν δύσβατο. Το πρωί του Σαββάτου (12/8) άνδρες πήγαν να πελεκήσουν πεύκα για να συλλέξουν ρετσίνι, στην περιοχή Λευκίδα, εκεί εντόπισαν τον Απόστολο Καστανά. Στο σημείο υπήρχε μόνο το κρανίο και τα σπασμένα πόδια του, τον είχαν κατασπαράξει τα αγριογούρουνα», πρόσθεσε.
Νωρίτερα σήμερα ο Γιώργος Τσούνης με ανάρτησή του στο Facebook έγραψε: «Τραγικό τέλος για τον Πυροσβέστη Απόστολο Καστανά, τον κατασπάραξαν τα αγριογούρουνα στην δασώδη περιοχή Λευκάδα Αμφιθέας, τον εντόπισαν ρετσινάδες 12/08/2023 07:38. Έχει επιλυθεί η Αστυνομία. Είχε εξαφανιστεί από το χωριό Αμφιθέα Ευβοίας».

 

Την είδηση έκανε γνωστή ο Γιώργος Τσούνης, πρώην αστυνομικός και ντεντέκτιβ με ανάρτησή του στο Facebook.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πύρινος όλεθρος στην Εύβοια: Δραματική έκκληση για εναέρια μέσα – Συνεχείς εκκενώσεις – Κάλεσμα στους κατοίκους στις Ροβιές να συγκεντρωθούν στην παραλία

Κώστας Παππάς

Αγρότες έβαλαν φωτιά στο τσίπουρο στην εθνική Λάρισας – Κοζάνης

Κώστας Παππάς

Πέθανε ο 16χρονος πυγμάχος Βασίλης Τόπαλος.

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..