• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Τραγική κατάληξη – Απανθρακωμένη βρέθηκε η 31χρονη Μαριάννα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγική κατάληξη – Απανθρακωμένη βρέθηκε η 31χρονη Μαριάννα

 

Νεκρή εντοπίστηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας η 31χρονη Μαριάννα που αγνοούνταν από την περασμένη Παρασκευή από το χωριό Γαλαρινός, στη Χαλκιδική.
Όπως αναφέρει το ThessToday.gr το άψυχο σώμα της ανακάλυψαν απανθρακωμένο μέλη του ΟΦΚΑΘ που είχαν πάρει μέρος στις έρευνες από χθες το βράδυ.
Πιο συγκεκριμένα, η σορός εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή στο χωριό Γαλαρινό Χαλκιδικής, δίπλα στο σπίτι της φίλης της όπου φιλοξενούνταν το προηγούμενο διάστημα. Τα πρώτα στοιχεία μάλιστα, δείχνουν ότι η σορός έπεσε φλεγόμενη από τον τρίτο όροφο του εγκαταλελειμμένου κτιρίου.
Στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας όπου και προχώρησαν στον αποκλεισμό του σημείου. Εντοπίστηκαν καμένα μάλιστα, κάποια από τα προσωπικά αντικείμενα της άτυχης γυναίκας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Σε δημοπρασία για τα χειρουργεία της η ρακέτα του Τσιτσιπά και οι φανέλες Μπουρούση – Παππά

Κώστας Παππάς

Αφιέρωμα στο Αρτινό πιλότο Αν. Μπαλατσούκα και τον Κρητικό Ι. Αναστασάκη πεσόντες στο καθήκον

Κώστας Παππάς

Πάτρα: 15χρονη έκλεψε αυτοκίνητο, το έβαλε μπροστά και «έκοβε» βόλτες στο κέντρο της πόλης

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..