• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Τρίκαλα: Τραγωδία σε σχολική εκδρομή – Πέθανε 15χρονη μαθήτρια σε νυχτερινό μαγαζί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίκαλα: Τραγωδία σε σχολική εκδρομή – Πέθανε 15χρονη μαθήτρια σε νυχτερινό μαγαζί

Ένα ακόμη τραγικό γεγονός έρχεται να συγκλονίσει την κοινωνία των Τρικάλων και όλη τη χώρα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του trikalanews.gr, μια 15χρονη μαθήτρια, από σχολείο του Βύρωνα Αττικής, πέθανε σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης των Τρικάλων. Το συμβάν έγινε γύρω στη 1 το βράδυ.
Η άτυχη μαθήτρια διασκέδαζε με τους συμμαθητές της με τους οποίους είχε έρθει σχολική εκδρομή. Κάποια στιγμή το κορίτσι δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις της.
Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.
Χαρακτηριστικό είναι ότι συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη στη μαθήτρια, δυστυχώς όμως τίποτα δεν στάθηκε αρκετό για την κρατήσουν στη ζωή.
Οι πληροφορίες φέρουν ότι την εκδρομή συνόδευε γιατρός, ενώ η 15χρονη, φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.
Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του Νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Άρτα: Παρουσιάστηκαν ως εργαζόμενες στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» και αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά συνολικού ύψους 4.300 ευρώ

Κώστας Παππάς

«Βόμβα» Κατερινόπουλου για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Λίγες οι πιθανότητες να μην είναι έγκλημα»

Κώστας Παππάς

Τραγωδία στα Σπάτα: Συνελήφθη ο πιλότος του ελικοπτέρου και δύο τεχνικοί – Γόνος πλούσιας οικογένειας της Βρετανίας και μέλος του βρετανικού jet set ο 21χρονος

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..