• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Τρίκαλα: Τι κατέθεσε ο οδηγός που παρέσυρε τη 19χρονη Μάρθα – Πένθος αντί για γενέθλια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίκαλα: Τι κατέθεσε ο οδηγός που παρέσυρε τη 19χρονη Μάρθα – Πένθος αντί για γενέθλια

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία των Τρικάλων από τον θάνατο της 19χρονης Μάρθας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, όταν την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο.
Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν η 19χρονη μαζί με μία φίλη της είχαν σταματήσει στην άκρη του δρόμου, περιμένοντας τους δικούς τους να τις παραλάβουν, καθώς είχε υποστεί βλάβη η μοτοσικλέτα τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου είναι ένας 49χρονος άνδρας, ο οποίος εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος σε δήμο της περιοχής. Πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρουν πως κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι δεν είδε τα κορίτσια στο δρόμο. Ούτε την 19χρονη, η οποία καθόταν πάνω στη μοτοσικλέτα, ούτε τη φίλη της, που ήταν πεζή.
Η Μάρθα δυστυχώς δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ η φίλη της τραυματίστηκε ελαφρά. Η τραγική ειρωνεία ήταν ότι η άτυχη Μάρθα σήμερα είχε τα γενέθλιά της και θα έκλεινε τα 19 της χρόνια.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τραγωδία στην Αθήνα: Γυναίκα έπεσε από 5ο όροφο πολυκατοικίας

Κώστας Παππάς

Σχιστό: Πώς συνέβη το φρικτό τροχαίο με τρεις νεκρούς – Το συγκινητικό μήνυμα των φίλων τους

Κώστας Παππάς

Κοζάνη: Δύο ιερείς καταδικάστηκαν για ασέλγεια σε ανήλικο αγόρι

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..