• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Τρέχουμε, δηλώνουμε τα αποτελέσματα σε εφαρμογή app και ενισχύουμε οικονομικά τα νοσοκομεία της χώρας μας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρέχουμε, δηλώνουμε τα αποτελέσματα σε εφαρμογή app και ενισχύουμε οικονομικά τα νοσοκομεία της χώρας μας.

Σε μία ακόμη δράση άθλησης και αλληλεγγύης συμμετέχει ο Δήμος Αρταίων, προσκαλώντας όλους τους πολίτες να λάβουν μέρος. Ο λόγος για το Virtual SNF Run, όπου οι πολίτες μπορούν να συμμετάσχουν εξ αποστάσεως στον αγώνα όπου αυτοί επιθυμούν, να δηλώσουν στην εφαρμογή τα αποτελέσματά τους και ταυτόχρονα, να ενισχύσουν οικονομικά τα νοσοκομεία της χώρας μας.
Η πρωτότυπη αλλά και τόσο ενδιαφέρουσα δράση, πραγματοποιείται με την αγαστή συνεργασία του Συλλόγου Δρομέων Άρτας, τους οποίους ο Δήμος ευχαριστεί θερμά για την γενικότερη συμβολή τους στα δημόσια πράγματα.
Ειδικότερα, όσον αφορά την δράση:
Στον εξ αποστάσεως αγώνα Virtual SNF Run, μπορείτε να επιλέξετε ποια ημέρα θα τρέξετε τη δική σας διαδρομή 5 χιλιομέτρων έως την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 και να δηλώσετε τα αποτελέσματά σας στην εφαρμογή του αγώνα.
Σε αυτόν τον αγώνα, εσείς αποφασίζετε πού θα τρέξετε. Στο πάρκο της πόλης, στους δρόμους του χωριού, ή και γιατί όχι στον διάδρομο, στον κήπο, στη βεράντα και στις σκάλες του σπιτιού σας.
Για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο συμμετοχής στον αγώνα ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: Virtual SNF Run | 15 – 21 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Ο καβγάς και η αιματηρή κατάληξη – “Έτρωγε τα χρήματα της μάνας μου”

Κώστας Παππάς

Θύμιος Μπουγάς: Έτσι ήταν πριν το φοβερό ατύχημα – Καθηλώνει η δική του περιγραφή για τη στενάχωρη ζωή του

Κώστας Παππάς

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Από μαξιλάρι πιθανόν ο θάνατος της γυναίκας – 10.000 ευρώ άρπαξαν οι δράστες

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..