• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Το σχόλιο του Πρωθυπουργού για την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το σχόλιο του Πρωθυπουργού για την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τα εξής, σχετικά με την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη:
«Με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, εκτός από την πολιτική συμπόρευση επί δεκαετίες, μάς συνδέει και προσωπική φιλία. Στα 25 χρόνια της διαδρομής του, πολιτεύθηκε με συνέπεια και στήριξε την παράταξη ως βουλευτής και υπουργός. Τιμώ το έργο του. Με την σημερινή του απόφαση, την οποία άκουσα με λύπη, δείχνει ότι για κάποιους η πολιτική δεν είναι μονόδρομος, ούτε ισόβιο επάγγελμα.
Ο Μιλτιάδης, επέλεξε ο ίδιος τη στιγμή που θα κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και τον ευχαριστώ για τη συνεργασία και τη φιλία».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εκλογές 2023 – Το πολιτικό προφίλ των νέων: Οργή και απελπισία τα κυρίαρχα συναισθήματα μετά τα Τέμπη – Το 82% θα ψηφίσει

Κώστας Παππάς

Τα τελικά αποτελέσματα στους 4 Δήμους της Π.Ε Άρτας

Κώστας Παππάς

Γιάννενα: Το Κάστρο μετατρέπεται σε Πάρκο Πολιτισμού – υπεγράφη η σύμβαση για τις εργασίες προσβασιμότητας στην Β.Α. ακρόπολη

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..