• Home
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Το Πανελλήνιο Τουρνουά 3Χ3 με φόντο τον Βυζαντινό Ιερό Ναό της Παρηγορήτισσας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Πανελλήνιο Τουρνουά 3Χ3 με φόντο τον Βυζαντινό Ιερό Ναό της Παρηγορήτισσας

Το Πανελλήνιο Τουρνουά 3Χ3 στην Άρτα, το οποίο διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Αίας Άρτας, τον Δήμο Αρταίων και την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) υπό την έγκριση της FIBA, ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σάββατο 1 Ιουλίου 2022.
Στην πλατεία Σκουφά μπροστά από τον εμβληματικό Βυζαντινό Ιερό Ναό της Παρηγορήτισσας στήθηκε ένα γήπεδο μπάσκετ για όλους τους αθλητές και φίλους του μπάσκετ, μικρούς και μεγάλους, για μια γιορτή παρέα με την πορτοκαλί «θεά». Πρεσβευτής του τουρνουά ήταν ο Μιχάλης Κακιούζης, πρώην Αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, Πρωταθλητής Ευρώπης το 2005, Φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006 και νυν προπονητής, ο οποίος όπως ήταν φυσικό μαγνήτισε τα πλήθη.
Για τις ανάγκες του τουρνουά και λόγω των καιρικών συνθηκών χρησιμοποιήθηκαν τρία γήπεδα μπάσκετ συνολικά, με το κύριο event να πραγματοποιείται στο κεντρικό γήπεδο στην πλατεία Σκουφά, με υποδομές και εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών. Η διοργάνωση προσέφερε τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να αγωνιστούν και διεκδικήσουν τη νίκη στο πιο σύγχρονο και εντυπωσιακό ομαδικό άθλημα, όπως χαρακτηρίζεται το 3Χ3. Στο τουρνουά συμμετείχαν 24 ομάδες όλων των ηλικιών κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού.

«Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο Ιούλιος στην Άρτα, αφού διοργανώθηκε το Πανελλήνιο Τουρνουά 3Χ3 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Για όλους τους αθλητές και φίλους του μπάσκετ, μικρούς και μεγάλους, σε μια γιορτή παρέα με την πορτοκαλί μπάλα, στην πλατεία Σκουφά, με φόντο τον Βυζαντινό Ναό της Παρηγορήτισσας.
Στην διοργάνωση που είχαν ετοιμάσει ο Αθλητικός Σύλλογος “Αίας Άρτας”, η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) δεν θα μπορούσε να μην στηρίζει ενεργά και ο Δήμος μας.
Πολλά μπράβο στις ομάδες που διακρίθηκαν, σε όλους τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές και φυσικά στον πρεσβευτή του τουρνουά, τον ηπειρώτη, πρώην αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, Μιχάλη Κακιούζη.
Και του χρόνου να το ξανακάνουμε, με περισσότερες συμμετοχές» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Έφοδος της αστυνομίας στην Τούμπα λίγες ώρες πριν το ντέρμπι

Κώστας Παππάς

ΒΑΟ ΑΡΤΑΣ Με μια μπασκετική έκπληξη έκλεισε το 2023 η Ακαδημία

Κώστας Παππάς

Τέσσερα μετάλλια και δύο Πανελλήνιο ρεκόρ για την αθλήτρια Ελπίδα Γιώτη

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..