ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το νέο ΔΣ στον “Α.Ο. Κομποτίου Σκουφάς”

O “A.Ο. Κομποτίου ΣΚΟΥΦΑΣ” έπειτα από τις αρχαιρεσίες της 19ης Ιουλίου 2021, ανακοινώνει με απόφασή του, το ΝΕΟ Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας κατά την συνεδρίαση της 22ης Ιουλίου 2021, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση:

Μηλιώνης Ιωάννης – Πρόεδρος Γιαννακούλη Θεοδώρα – Αντιπρόεδρος Μπακόλα Αικατερίνη – Γενικός Γραμματέας Λαφιά Θεοδοσία – Ειδική Γραμματέας Κώτσης Αιμιλιανός – Ταμίας
Αρχιμανδρίτης Κων/νος – Γενικός Αρχηγός
Καραδήμας Απόστολος – ‘Εφορος Υλικού
Πλακιάς Γεώργιος – Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας
Γκαναβίας Θεόδωρος – Υπεύθυνος Ακαδημιών

Ψωμοδότη Σταματία – Αναπληρωματικό Μέλος Κόρδας Κων/νος – Αναπληρωματικό Μέλος Οικονόμου Χαρίλαος – Αναπληρωματικό Μέλος

(Η θητεία του Δ.Σ. είναι διετής, ήτοι από την 22.07.2021 έως και την 21.07.2023)

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. διαβεβαιώνει τους απανταχού φίλους της ομάδας του “ΣΚΟΥΦΑ”, ότι ολόκληρη η Διοίκηση και οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σε αυτήν, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, εργαζόμενοι με προσωπικό μεράκι και ζήλο, ακούραστα και σταθερά, κάνοντας περήφανο το Κομπότι για την ιστορική ομάδα ποδοσφαίρου που διαθέτει.

Τις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις όσον αφορά τον προγραμματισμό, τις μεταγραφές και τους στόχους της ομάδας.

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
               ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ             ΜΠΑΚΟΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

O Δήμαρχος Πρέβεζας τίμησε τον αθλητή του ακοντισμού Κώστα Μυλωνά

Κώστας Παππάς

Σκοποβολή και χόμπι και άθλημα – Νέο αθλητικό σκοπευτικό σωματείο « Άκτιος Απόλλων»

Κώστας Παππάς

Super League: «To 10% ισοδυναμεί με κλείσιμο» – Συνάντηση με τον Θάνο Πλεύρη θα ζητήσουν οι ομάδες

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..