• Home
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • Τουρκία: Απεβίωσε ο πρώην πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ
ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Απεβίωσε ο πρώην πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ

Το 2011 ο Μεσούτ Γιλμάζ είχε ομολογήσει ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες συμμετείχαν στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα μεταξύ 1995 και 1997
Απεβίωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ, ο οποίος ηγείτο του παλαιού κόμματος της «Μητέρας Πατρίδας». Ο Μεσούτ Γιλμάζ διετέλεσε πρωθυπουργός το 1991 για πολύ λίγο και έπειτα το 1996 συγκυβέρνησε με την Τανσού Τσιλέρ. Ωστόσο, η συγκατοίκησή τους στην εξουσία κράτησε μόλις τρεις μήνες, καθώς υπήρχε μεγάλη προσωπική έχθρα ανάμεσά τους.
Πρωθυπουργός της Τουρκίας έγινε ξανά την περίοδο 1997-1999. Το 2011 ο Μεσούτ Γιλμάζ είχε ομολογήσει ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες συμμετείχαν στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα μεταξύ 1995 και 1997, όταν πρωθυπουργός της χώρας ήταν η Τανσού Τσιλέρ.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Καλιφόρνια: Βυθίστηκε το σκάφος που έπιασε φωτιά – Στο βυθό 34 άτομα

Κώστας Παππάς

Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης – Κοπή Βασιλόπιτας στο Πλέττενμπεργκ Γερμανίας

Κώστας Παππάς

Ιταλία: Πέθανε ο πανίσχυρος νονός της ναπολιτάνικης μαφίας «Καμόρα» Ραφαέλε Κούτολο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..