• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τομεακή Επιτροπή Άρτας του ΚΚΕ για την απόφαση του τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τομεακή Επιτροπή Άρτας του ΚΚΕ για την απόφαση του τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας.

Η απόφαση του τριμελούς πλημμελειοδικείου Άρτας να κρίνει ένοχη την εργοδοσία της «Ήπειρος ΑΕΒΕ» για τον εγκληματικό θάνατο του αδικοχαμένου 29χρονου Χρήστου Ζορμπά από ηλεκτροπληξία, είναι αυτονόητη, αποτελεί ηθική δικαίωση για την οικογένειά του, δικαίωση για τους μεγάλους αγώνες του λαού της Αρτας ώστε να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα, να προστατευθεί η ζωή της εργατικής τάξης.
Τώρα με ακόμη μεγαλύτερη ορμή πρέπει να γίνει το αποφασιστικό βήμα οργάνωσης στα ταξικά σωματεία, ενίσχυσης του αγώνα ώστε τα μέτρα υγείας και ασφάλειας σε κάθε χώρο δουλειάς να επιβληθούν στην πράξη, να αυστηροποιηθεί το ποινικό πλαίσιο αντιμετώπισης αυτών των εγκλημάτων.
Καμία αστική κυβέρνηση, κανένα αστικό κόμμα δεν μπορεί να κατοχυρώσει συνθήκες ασφάλειας και υγείας στη ζωή των εργατών, αφού μοναδική τους έγνοια είναι η διασφάλιση της καπιταλιστικής ανάπτυξης, το πραγματικό φυτώριο των εργοδοτικών εγκλημάτων.
Η Κομματική Οργάνωση Άρτας με όλες τις δυνάμεις θα συνεχίσει να πρωτοστατεί ώστε ο λαός να βάλει τη σφραγίδα στις εξελίξεις, να επιβάλλει το δίκιο του, να είναι ο Χρήστος Ζορμπάς ο τελευταίος νεκρός της τάξης μας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Οι πρώτες δηλώσεις των υποψηφίων στο Δ. Αρταίων

Κώστας Παππάς

Έγκριση σύμβασης για την προμήθεια εξοπλισμού απορριμματοφόρου οχήματος βιοαποβλήτων Δήμου Νικ. Σκουφά

Κώστας Παππάς

Θέματα της Ηπείρου συζήτησαν Περιφερειάρχης και Ευρωβουλευτής Φρέντη Μπελέρης

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..