• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Τα σημερινά καταγεγραμμένα κρούσματα στη σχολική κοινότητα Ν. Άρτας – Πόσοι μαθητές και εκπαιδευτικοί απουσίαζαν
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σημερινά καταγεγραμμένα κρούσματα στη σχολική κοινότητα Ν. Άρτας – Πόσοι μαθητές και εκπαιδευτικοί απουσίαζαν

Της Ειρήνης Κατσούλα

Επικοινωνήσαμε με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Άρτας για να σας ενημερώσουμε για τα σημερινά καταγεγραμμένα κρούσματα Covid στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Άρτας. Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Άρτας, Κλεοπάτρα Βασιλείου, και η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Άρτας, Παρασκευή Χαμπηλομάτη, μας έδωσαν τους ακριβείς αριθμούς των σημερινών κρουσμάτων στα σχολεία του Ν. Άρτας.

Αναλυτικά,
•  από τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Άρτας σήμερα έλειπαν 25 δάσκαλοι και 65 μαθητές, που δηλώθηκαν ως θετικοί
•  από τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Άρτας σήμερα απουσίαζαν λόγω Covid 19 καθηγητές και 141 μαθητές.
Να σημειώσουμε ότι όλα τα παραπάνω κρούσματα δεν καταγράφηκαν σε μια μόνο μέρα, αλλά αφορούν και το διάστημα που μαθητές και εκπαιδευτικοί βρίσκονται σε καραντίνα, αφού κάθε μέρα η Πρωτοβάθμια και η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ν. Άρτας ενημερώνουν την Περιφέρεια Ηπείρου για το συνολικό αριθμό εκπαιδευτικών και μαθητών που απουσιάζουν λόγω Covid (είτε αυτοί βρέθηκαν θετικοί και δηλώθηκαν θετικοί την ίδια μέρα είτε βρέθηκαν θετικοί πριν λίγες μέρες και τώρα βρίσκονται σε καραντίνα).

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Διαχωριστικά για την απαγόρευση εισόδου σε πεζόδρομους

Κώστας Παππάς

Σφυρίδα 24 κιλά ψαρεύτηκε μεταξύ Σκορπιού και Μεγανησίου

Κώστας Παππάς

Κορονοϊός: Ανατροπή στο σχέδιο εμβολιασμού – Εμβόλιο μόνο σε νοσοκομεία

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..