• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Ταχυδρόμους και ταχυδρομικές θυρίδες ζητά ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης για την σωστή διανομή της αλληλογραφίας στα χωριά του Δήμου.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ταχυδρόμους και ταχυδρομικές θυρίδες ζητά ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης για την σωστή διανομή της αλληλογραφίας στα χωριά του Δήμου.

Επιστολή προς τα κεντρικά γραφεία των ΕΛΤΑ Αθηνών, Ιωαννίνων και Άρτας απέστειλε ο Δήμαρχος Αρταίων εξαιτίας των προβλημάτων που εντοπίζονται σε πολλές περιοχές του Δήμου Αρταίων με την διανομή αλληλογραφίας των κατοίκων.

Με την σχετική επιστολή, ο κ. Τσιρογιάννης ζητά τη τοποθέτηση των απαραίτητων ταχυδρομικών θυρίδων, καθώς επίσης και την επάρκεια σε προσωπικό (ταχυδρόμους) για την διανομή της αλληλογραφίας, για το λόγο ότι τίθεται, αφενός θέμα προσωπικών δεδομένων και αφετέρου, ελλοχεύει ο κίνδυνος απώλειας σημαντικών εγγράφων (λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ, κλπ) των κατοίκων.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Αυτός είναι ο άτυχος αλεξιπτωτιστής που έχασε τη ζωή του

Κώστας Παππάς

Κλείνουν όλα τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Κώστας Παππάς

Στο ΓΝ Άρτας για νεκροψία – νεκροτομή η σορός του 29χρονου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..