ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που την άρπαξε την 10χρονη Μαρκέλα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλας καθώς φαίνεται πως ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που την απήγαγε.
Οι πληροφορίες επιμένουν ότι η γυναίκα είναι κοντά στο οικογενειακό περιβάλλον της μικρής. Αυτό που προσπαθούν οι αρχές είναι αν την εντοπίσουν.
Η 10χρονη Μαρκέλλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ενώ παρακολουθείται διαρκώς από παιδοψυχολόγους. Η υγεία της μικρής φαίνεται πως είναι καλή, ενώ δείχνει να συνέρχεται από το αρχικό σοκ που υπέστη.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας.
Απαντώντας στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι οι αρχές δεν επέτρεψαν στη μητέρα να δει το παιδί παρά μόνο για λίγο, ο κ. Γιαννόπουλος είπε: «Σήμερα θα στείλουμε αναφορά, όπως κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις, στον εισαγγελέα Ανηλίκων προκειμένου να διερευνήσει από κοινωνικής πλευράς, θα δώσει εντολή για κοινωνική έρευνα όπως σε κάθε περίπτωση ανάλογη, για να διερευνήσει τη ζωή του παιδιού πριν, τώρα και τη ζωή που θα έχει στο μέλλον».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

90 οι νεκροί στη χώρα μας- 56 νέα κρούσματα- Στα 2.011 συνολικά

Κώστας Παππάς

Συσκέψεις για τον τουρισμό στο Δήμο Πρέβεζας με κυρίαρχο στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Κώστας Παππάς

Εμπεριστατωμένη εισήγηση Χρήστου Τσιρογιάννη σχετικά με την απειλή που εγκυμονεί ο Μαύρος Ακανθώδης Αλευρώδης – Τρόποι αντιμετώπισης και μέτρα στήριξης των παραγωγών

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..