• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • «Τέλος» στα πιστοποιητικά από την Πρωτομαγιά έβαλε ο Πλεύρης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τέλος» στα πιστοποιητικά από την Πρωτομαγιά έβαλε ο Πλεύρης

Πιστός στον σχεδιασμό για χαλάρωση των όποιων μέτρων έχουν απομείνει μετά την περίοδο του Πάσχα ο υπουργός Υγείας, παρά την επιδείνωση των «σκληρών» δεικτών της πανδημίας, καθώς στα ύψη παραμένει ο ημερήσιος αριθμός των νεκρών που χθες, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, έφτασε τις 76.
Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ ο Θάνος Πλεύρης ισχυρίστηκε πως «οι συνθήκες μάς επιτρέπουν να προχωρήσουμε σε αναστολή των μέτρων από την Πρωτομαγιά. Δηλαδή αναστέλλεται -προσοχή, δεν καταργείται- η ισχύς των πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης, απλοποιούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τις τουριστικές δραστηριότητες, όπως και οι έλεγχοι (testing) στους πολίτες για την είσοδό τους σε διάφορους χώρους».
«Τα μέτρα θα επανεξεταστούν τον Σεπτέμβριο» είπε χαρακτηριστικά με το βλέμμα ξεκάθαρα στραμμένο στον τουρισμό.
Οι δηλώσεις του υπουργού έρχονται, για ακόμα μία φορά, πριν την αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων όπου αναμένεται να οριστικοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα της άρσης των περιορισμών

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Κρίσεις στην Πυροσβεστική – Ποιοι θα είναι ο νέος υπαρχηγός και νέος επιτελάρχης

Κώστας Παππάς

Συνάντηση του Γιώργου Στύλιου με ετεροδημότες της Αθήνας

Κώστας Παππάς

Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή – Επιχειρηματικό Πάρκο και Καλαμιά

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..