• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Άρτας – Καλλιτεχνική Συνάντηση στην αίθουσα Διώνη
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑ

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Άρτας – Καλλιτεχνική Συνάντηση στην αίθουσα Διώνη

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Άρτας σας προσκαλεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 και ώρα 20.30 στην αίθουσα Διώνη σε μία καλλιτεχνική συνάντηση με την συμμετοχή φοιτητών Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Την εκδήλωση πλαισιώνουν και μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άρτας. Θα ερμηνευτούν έργα από ορχήστρα και χορωδία που είναι πρωτότυπες συνθέσεις του Νίκου Καράτσαλου φοιτητή του τμήματος μουσικών σπουδών .Υπάρχουν 21 άτομα και το είδος της μουσικής είναι παρόμοιο με το στυλ των συνθέσεων του Μάνου Χατζηδάκη. Η εκδήλωση μας εντάσσεται στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη που εορτάζεται στις 14 Ιουνίου με σύνθημα «Δώσε αίμα, Δώσε πλάσμα Μοιράσου την ζωή, Μοιράσου συχνά» και είναι η πρώτη που πραγματοποιείται από το σύλλογο μας, ενώ ακολουθούν δύο ακόμη.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι κι αυτή μια μορφή πολιτισμού, διευρύνουμε τις δράσεις μας και ανοίγουμε τους ορίζοντες της αιμοδοτικής οικογένειας και επικοινωνούμε το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Μανώλης Μαυρομμάτης: Αυτή είναι η ηθοποιός σύζυγός του από την Άρτα

Κώστας Παππάς

Οικογενειακή τραγωδία στο Μενίδι Αττικής: Σκότωσε με μαχαίρι τον αδερφό του

Κώστας Παππάς

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι περιοδείες του Χριστόφορου Σιαφάκα!

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..