• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Σύλληψη 53χρονου στην Καλαμάτα για τον βιασμό της 6χρονης ανηψιά του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 53χρονου στην Καλαμάτα για τον βιασμό της 6χρονης ανηψιά του

Την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθεί θα περάσει σήμερα 53χρονος στην Καλαμάτα, ο οποίος συνελήφθη για βιασμό και κατάχρηση της ανιψιάς του όταν εκείνη ήταν 6 χρονών.
Όλα ξεκίνησαν όταν τις προηγούμενες μέρες στο χώρο σχολείου που πηγαίνει η 14χρονη πλέον κοπέλα, όταν μια καθηγήτρια της κατάφερε να κάνει μια ανοικτή συζήτηση με την ανήλικη. Το κορίτσι εξομολογήθηκε στην εκπαιδευτικό της ότι σε ηλικία 6 ετών, και συγκεκριμένα το 2014, είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από συγγενικό της πρόσωπο και ειδικότερα το θείο τη
Η εκπαιδευτικός, μετά την εξομολόγηση του παιδιού, κινήθηκε διακριτικά και από το σχολείο ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, η οποία ανέλαβε την υπόθεση αναφέρει το tharrosnews.gr.
Το παιδί εξετάσθηκε από παιδοψυχολόγο και επιβεβαιώθηκαν όσα είχε εξομολογηθεί στην καθηγήτριά της, ενώ σύντομα από την Ασφάλεια σχηματίσθηκε δικογραφία. Άμεσα και αυθημερόν ενήργησε και η Εισαγγελία Καλαμάτας με την ανακρίτρια και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του 53χρονου θείου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, η κακοποίηση του παιδιού έγινε μια φορά το 2014 και τότε ήταν 6 ετών.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Καρδίτσα: Συγκίνηση στην κηδεία της φαρμακοποιού που έπεσε θύμα του «Ιανού»

Κώστας Παππάς

Γλυκά Νερά: Γιατί στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για δολοφονία σχεδιασμένη με ακρίβεια – Τα σημεία – κλειδιά

Κώστας Παππάς

Νέα μαρτυρία για τη σπιτονοικοκυρά από την οικιακή βοηθό – Οι λίρες και η ακίνητη περιουσία

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..