• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Άρτα
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Άρτα

Συνελήφθη ο αλλοδαπός που κατηγορείται ότι είχε τραυματίσει με μαχαίρι ομοεθνή του στην Άρτα Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας Συνελήφθη χθες (13-08-2022) το απόγευμα στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας αλλοδαπός, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ειδικότερα, μετά το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του από το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας για τον τραυματισμό ομοεθνούς του με μαχαίρι το βράδυ της 10/08/2022  και την υποβολή της στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του με την παραπάνω κατηγορία, δυνάμει του οποίου συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Επιστολή στον Περιφερειάρχη για τον περιορισμό της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων

Κώστας Παππάς

Γώγος: Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει μεγάλη πίεση

Κώστας Παππάς

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. δεσμεύεται για ένα νέο δημόσιο δωρεάν Εθνικό Σύστημα Υγείας που νοιάζεται για τους ασθενείς και σέβεται τους υγειονομικούς.

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..