• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Σύγχρονο Κωσταλέξι στη Λάρισα: Είχε να βγει από το σπίτι της 42 χρόνια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύγχρονο Κωσταλέξι στη Λάρισα: Είχε να βγει από το σπίτι της 42 χρόνια

Συγκλονίζει το σύγχρονο «Κωσταλέξι», αυτή τη φορά στη Λάρισα, με μία 51 ετών γυναίκα που είχε να βγει από το σπίτι της 42 ολόκληρα χρόνια.
Η ιστορία της ξεκίνησε να αποκαλύπτεται μετά τον αιφνίδιο θάνατο της 76χρονης μητέρας της με την οποία συγκατοικούσε στη Λάρισα. Μάνα και κόρη συγκατοικούσαν και η 51 χρόνων γυναίκα είχε να βγει από το διαμέρισμα από την ηλικία των 9 ετών.
Σύμφωνα με το Onlarissa.gr, η 76χρονη εντοπίστηκε νεκρή στην εί­σοδο του σπιτιού της ενώ επέστρεφε καθώς νωρίτερα είχε πάει για ψώνια.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» η 51 ετών κό­ρη της άτυχης συνταξιούχου, δεν είχε βγει από το διαμέρισμά της από τότε που ήταν μαθήτρια της Γ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.
Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο θάνατος της ηλικιωμένης γυναίκας οφείλεται σε παθολογικά αίτια ενώ υπήρχε η πληροφορία πως τραυματίστηκε από πτώση, παραπατώντας στη σκάλα.
Η 76χρονη εντοπίστηκε νεκρή από συγγε­νικό της πρόσωπο και ειδικότερα βρέ­θηκε ξαπλωμένη στην εξωτερική σκά­λα της διπλοκατοικίας. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, δίπλα της βρέθηκαν τσάντες με ψώ­νια.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Δολοφονία 50χρονης: Παραδόθηκε ο 3ος τρίτος ανήλικος

Κώστας Παππάς

Κυπαρισσία: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 39χρονου

Κώστας Παππάς

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης με τη μέθοδο «phishing» στην Πρέβεζα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..