• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Σόου από Αναγνωστόπουλο: Ξεσπά σε κλάματα ενώ διαβάζουν το ημερολόγιο της Καρολάιν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σόου από Αναγνωστόπουλο: Ξεσπά σε κλάματα ενώ διαβάζουν το ημερολόγιο της Καρολάιν

Η τραγική ειρωνεία είναι πως το συγκεκριμένο «σόου» – ως ένδειξη ύπαρξης οιουδήποτε συναισθήματος ενοχής ή λύπης για την Καρολάιν – έγινε όταν μόλις λίγο νωρίτερα διαγνώστηκε από ψυχίατρο ως ναρκισσιστής, επαρμένος και χωρίς ενσυναίσθηση.
Για πρώτη φορά μέχρι και σήμερα ο άνθρωπος που επί 40 μέρες έπαιζε θέατρο στους γονείς της Καρολάιν και στα κανάλια ότι δήθεν η σύζυγός του είχε δολοφονηθεί από αδίστακτη συμμορία διαρρηκτών, ξέσπασε σήμερα σε κλάματα όταν η πρόεδρος της έδρας άρχισε την ανάγνωση του ηλεκτρονικού ημερολογίου της Κάρολαιν.
Η τραγική ειρωνεία είναι πως το συγκεκριμένο «σόου» – ως ένδειξη ύπαρξης οιουδήποτε συναισθήματος ενοχής ή λύπης για την Καρολάιν – έγινε όταν μόλις λίγο νωρίτερα διαγνώστηκε από ψυχίατρο ως ναρκισσιστής, επαρμένος και χωρίς ενσυναίσθηση.
Κατά την ακροαματική διαδικασία, αναγνώστηκαν έγγραφα της δικογραφίας, μεταξύ των οποίων και 7 ένορκες καταθέσεις από φίλους και γνωστούς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ενώ κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του συνταξιούχος εκπαιδευτικός και φίλη της οικογένειας Αναγνωστόπουλου, η οποία έδωσε τη δική της εξήγηση στο γιατί οι γονείς του κατηγορούμενου δεν έχουν βρεθεί στη δικαστική αίθουσα.
«Η δική μου άποψη είναι ότι δεν ήρθαν γιατί τους απασχολεί να κρατήσουν επαφή με το παιδάκι. Θέλουν να είναι κοντά στο μωρό. Επίσης, είχαν πολύ άσχημη εμπειρία με τους δημοσιογράφους και έχουν τρομοκρατηθεί» είπε η μάρτυρας.
Ως προς τη σχέση του κατηγορούμενου με τους γονείς του, υποστήριξε πως «η μητέρα του δεν είχε επαφή και στεναχωριόταν για αυτό. Δεν τον έβλεπε ιδίως μετά το γάμο».
Πρόεδρος: Για ποιο λόγο;
Μάρτυρας: Δεν το ξέρω. Ξέρω ότι η φίλη μου είχε επαφή με τη μητρική οικογένεια, διατηρούσε σχέσεις και τα παιδιά ήταν μάλλον σε μια φάση απομόνωσης.
Παράλληλα, το δικαστήριο, μετά από αίτημα της εισαγγελέως, κάλεσε έναν από τους συντάκτες των εκθέσεων πραγματογνωμοσύνης για να απαντήσει σε ερωτήσεις γύρω από το ηλεκτρονικό ρολόι που φορούσε η Καρολάιν και την κάμερα ασφαλείας.
Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο, Τετάρτη με την απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Μάνος Δασκαλάκης: Αυτή είναι η σύντροφός του – Πώς έχει αντιδράσει στις εξελίξεις

Κώστας Παππάς

Θρήνος για την 17χρονη – Όσα αποκάλυψε ο αδερφός της για τις τελευταίες στιγμές

Κώστας Παππάς

Θήβα: Θρόμβωση σε 48χρονη μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson – Τι λέει η αδελφή της

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..