• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΣΥΡΙΖΑ: Το νέο σήμα του κόμματος – Το παρουσίασε μέσω ΒΙΝΤΕΟ ο Τσίπρας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Το νέο σήμα του κόμματος – Το παρουσίασε μέσω ΒΙΝΤΕΟ ο Τσίπρας

Το νέο ανανεωμένο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας, με νέο βίντεο που δημοσίευσε στα social media. Το νέο έμβλημα και συνολικά η νέα οπτική ταυτότητα του κόμματος βασίζεται στις πέντε βασικές αξίες που εμπνέουν και οδηγούν την Αριστερά και τη Δημοκρατική Παράταξη. Αυτές είναι η Δημοκρατία, η Αλληλεγγύη, η Δικαιοσύνη, η Ελευθερία και η Ισότητα. Το αστέρι το κυρίαρχο στοιχείο του. “Η ιστορία των κοινωνιών μας είναι η ιστορία της εξέλιξης. Η ανθρώπινη γνώση, η επιστήμη, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες. Όλα εξελίσσονται. Η πρόοδος αυτή, πολλές φορές φοβίζει. Φοβίζει τους λίγους που έχουν μάθει να καρπώνονται τα οφέλη μιας κοινωνίας οργανωμένης γύρω από τα συμφέροντα και τις επιθυμίες τους. Όμως, η εξέλιξη είναι η δύναμη των πολλών. Μια δύναμη ανίκητη, συλλογική, αναπόδραστη. Χωρίς αυτή, δεν θα είχαμε σήμερα δημόσια νοσοκομεία για όλους. Δεν θα είχαμε δημόσια σχολεία.

Δεν θα ήταν κατοχυρωμένη η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης. Εμείς είμαστε προϊόν αυτής της εξέλιξης. Ένα κόμμα που μεγάλωσε και ωρίμασε αναλαμβάνοντας το τιμόνι της χώρας σε ιστορικές στιγμές. Ένα κόμμα που δεν έπαψε ποτέ να μετασχηματίζεται. Να μαθαίνει. Να ακούει. Να κατανοεί. Να σκέφτεται. Να αλλάζει. Ένα κόμμα που είναι κάτι πολύ περισσότερο από τις θέσεις και τις διακηρύξεις του. Ένα κόμμα των ανθρώπων του. Όχι απλά των μελών και των φίλων του.Αλλά κάθε πολίτη που ζει και εργάζεται σε αυτή τη χώρα και θέλει να τη δει να προοδεύει. Η εξέλιξη άλλωστε είναι πλούτος. Είναι οι νέες ιδέες, οι ριζοσπαστικές προτάσεις” αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Κορονοϊός: Ρεκόρ με 7335 νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα – 65 νεκροί και 477 διασωληνωμένοι

Κώστας Παππάς

Απάντηση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλεξ. Καχριμάνη σε επερώτηση με θέμα: «για το προσωπικό και τον εξοπλισμό της Πολιτικής Προστασίας»

Κώστας Παππάς

1.000.000 μάσκες «μαϊμού» στην αγορά – Τα απίστευτα ευρήματα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..