• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΥΡΙΖΑ: Τι αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία – Τα πρόσωπα «κλειδιά»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Τι αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία – Τα πρόσωπα «κλειδιά»

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από μια μαραθώνια συνεδρίαση. Προσωρινά επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει ο Σωκράτης Φάμελλος.
Για αντιπρόεδρος της Βουλής θα προταθεί η Όλγα Γεροβασίλη, ενώ ο Νίκος Παππάς, η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Νάσος Ηλιόπουλος οι τρεις κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι.
Το συνέδριο του κόμματος και η εκλογή νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, όπως όλα δείχνουν, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου, ώστε ο νέος ή η νέα επικεφαλής του ως κόμματος να κάνει την πρώτη επίσημη παρουσία στη Θεσσαλονίκη και στη Διεθνή Έκθεση.
Όσον αφορά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, η εισήγηση της Γραμματέως της Κ.Ε. Ράνιας Σβίγγου, είναι να διεξαχθεί στις 13 Ιουλίου

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ανακοίνωση για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για τις απαιτήσεις του Φορέα λειτουργίας της Μ.Ε.Α. Ηπείρου

Κώστας Παππάς

Οργάνωση Μελών της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Άρτας για το νομοσχέδιο της Υπουργού Παιδείας κ. Κεραμέως

Κώστας Παππάς

ΠΑΣΟΚ -Κινήμα Αλλαγής Άρτας – Νομαρχιακή Ολομέλεια με θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..