• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΑΡΤΑΣ : Ως εδώ με την κοροϊδία και τον εμπαιγμό. Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη να βρεθεί στην κάλπη και να ψηφίσει το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΑΡΤΑΣ : Ως εδώ με την κοροϊδία και τον εμπαιγμό. Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη να βρεθεί στην κάλπη και να ψηφίσει το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΑΡΤΑΣ : Ως εδώ με την κοροϊδία και τον εμπαιγμό. Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη να βρεθεί στην κάλπη και να ψηφίσει το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για να ενισχυθούν τα συμφέροντα και οι ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηφίας

Καταφύγιο στην πατριδοκαπηλία αναζητά η Νέα Δημοκρατία προκειμένου να αποφύγει την προγραμματική αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα και την «τσέπη» των πολλών.
Εμείς, όμως, δεν θα αποφύγουμε να δώσουμε απαντήσεις στα καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας που δημιούργησαν οι πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας.
Την ίδια στιγμή που χιλιάδες νοικοκυριά αντιμετωπίζουν τεράστιες οικονομικές δυσκολίες με τις τιμές που αντικρίζουν στα ράφια των supermarkets, η Νέα Δημοκρατία επιμένει να διατηρεί υψηλά τους φόρους μη επιτρέποντας να πέσουν οι τιμές σε βασικά αγαθά και προϊόντα. Μάλιστα, οι ίδιοι έχουν δεσμευτεί επαλειμμένα ότι δεν θα προχωρήσουν στη μείωση κάποιου έμμεσου φόρου. Αλήθεια, ποιο είναι το σχέδιο τους για την αντιμετώπιση των υψηλών τιμών στα ράφια;
Η απάντηση, δυστυχώς, είναι ότι η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο δεν θέλει να απαντήσει στο «πώς» θα πέσουν οι τιμές στα ράφια αλλά είναι η ίδια που με τις πολιτικές της δημιούργησε το κύμα αισχροκέρδειας που πλήττει επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που η Ν.Δ. επιτίθεται στην προγραμματική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για την φορολόγηση των υπερκερδών από τις εταιρείες ενέργειας.
Επιπλέον, την ίδια στιγμή που επιλέγουν να αφήσουν ανενόχλητη την αισχροκέρδεια που πλήττει την πλειοψηφία της κοινωνίας, υπόσχονται ότι θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε ο «μέσος μισθός» να φτάσει στα 1.500 ευρώ. Πώς, αλήθεια, θα αυξηθεί ο μέσος όρος των μισθών των εργαζομένων αν δεν επανέλθουν οι τριετίες και οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας; Γιατί ακόμα και η πενιχρή αύξηση του κατώτατου μισθού που υπόσχονται σε βάθος τετραετίας, δεν θα συμπαρασύρει αυτομάτως τους υπόλοιπους μισθούς. Εν προκειμένω, είτε δεν γνωρίζουν οικονομικά είτε ψεύδονται ενώπιον του λαού.
Βέβαια, δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση να λένε ακόμα μια φορά ψέματα. Άλλωστε, είναι οι ίδιοι που εμφάνισαν τις αυξήσεις στις συντάξεις που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2017 ως προεκλογική τους εξαγγελία για το 2027.
Τέλος, υπάρχει ακόμα μια απόπειρα εμπαιγμού των ψηφοφόρων. Όσο και αν προσπαθούν να πείσουν ότι θα προχωρήσουν σε προσλήψεις με σκοπό να ενισχυθεί με επιπλέον προσωπικό το Δημόσιο, η αλήθεια είναι πως μέχρι το 2027 δεν θα υπάρξει ούτε ένας επιπλέον εργαζόμενος σε κάποια Δημόσια δομή. Το σχέδιο τους εξαντλείται στο να αντικαταστήσουν τους υπό συνταξιοδότηση δημοσίους υπαλλήλους. Θα προσλάβουν δηλαδή, 50.000 δημοσίους υπαλλήλους για να αντικαταστήσουν τους 50.000 που θα οδηγηθούν σε αποχώρηση λόγω συνταξιοδότησης.
Ως εδώ με την κοροϊδία και τον εμπαιγμό. Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη να βρεθεί στην κάλπη και να ψηφίσει το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για να ενισχυθούν τα συμφέροντα και οι ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Άγριο επεισόδιο στα Ιωάννινα: Συμπλοκή 15 ατόμων με ξύλα και κοντάρια – 4 τραυματίες

Κώστας Παππάς

Προπασχάλια Εκδήλωση: «Χριστός Πάσχων»

Κώστας Παππάς

Ψάρευαν παράνομα στον Αμβρακικό Κόλπο και πιάστηκαν στα… δίχτυα των Λιμενικών!

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..